lyrica & kodeiini

joo enn jaxanu ettii vahoi topsui mut kysynys kuuluu en oo ennen ottanu lyrikaa(300mg sain) ja aattelin buustailla pannareita toimiikohan ku en saanu viidest pannarist mit irrti vaik normisti toimii 3 ja on siis darra kaiken lisäx, ja miten imot tuskin buustaa kumpaaakaa vai onks jollain muuta kokemusta

kiitti infostat^ tais kyl sittenkin ihan hyvin pölähtää, jää lyrzit ens kertaa… oli pohjalla oli jo pohjalla pamit imot ja sirkat… mut miten noi imot irtooks mitää merkittävää buustii?

Joo, itellä oli eka kerralla kans aika lailkal konttailua, mtuta alla oli kyllä lyrican lisäks vähän vaikak mitä muutakin… mutta nyt just heitin 1200mg naamaan aattelin että jos vähän koodeja buustailis tässä jonkun ajan päästä kuhan heitän liemen naamaan.

Mutta joo, buustaa se vähän vaikak mitä ja alkoholiakin jotenkin jännästi, vaikka lähinnä vie tosiaan motoriikan.

kauan pitää venttaa et lyrikat alkaa jytisee? ja millähän annoksilla kandee alottaa riittäneekö 75-150mg? buustailisin kodee ja benzoi… ja toimiix yksistään mitenkään ja mil määrillä?

Jotain puoli tuntia - tunti yleensä menee ennenku lyricat alkaa tuntumaan.

En uskalla mennä sanomaan annostuksiin mitään, ite lähin kyllä eka kerralla sillä 300mg mutta sillä tosiaan sitten saikin konttailla, että jos se konttailu ei haittaa, niin… :slight_smile:

Ja toinen juttu mikä tuli mieleen että ainakaan itelläni ei ole mitään tietoa lyrican vaarallisuudesta/vaarattomuudesta noissa erilaisissa comboissa, mutta ainakaan pakkausselosteessa ei muistaakseni mainittu mitään erityistä, ei ainakaana opioideja tai bentsoja. Eli kai se sitten on ainakin kohtuullisen turvallsita meininkiä sitten… todennäköisesti.

Niin, itellä ei ole ainakaan mitään sätkyjä tai myrkytyksiä ilmennyt vaikka olen lyricaa vetänyt yli 2000mg annoksia kovassa kännissä, bentsojen ja vielä koodien kanssa yht.aikaa.

kauans nää lyricat futaa? tuli nyt vaa mielee et osaa varautuu… nii ja pakko kysyy kysyy viel tää pakollinen voiks nokittaa/rännää :laughing:

Voit toki nokittaa rännää oon kokeillu mutta en suosittele koska saat samat jutut ku syöt ne vaan…

joo kyl toi 75-150mg lyrikaa buustaa kodei aika mainiosti varsinkii siivittää oloa benzoilla… tolpillaankin oon pysyny toistaisexsi, mut olo aika euforinen :slight_smile:
ja kylhän se nokitettuna toimii nopeemmin(oli pakko tesmaa), mut niin ku aikasemminkin mainittiin syömällä kyl irtoo parhaat vaikutuxet ainaasta…
ps. kiitos informaatiostanne ja asiallisesta palautteesta, arvostan sitä kovasti että osataan antaaa neuvoja ilman vittuilua… erityis kiitos jm8k :slight_smile:

hei jm8k vähän epäilen tuota sun lyrican annostusta ja muuta lyricassa on tappava annostus ja se ku viel oot kännis vetänyt sitä ja kaikkea muuta sit lisäksi niille jotka miettii toimiiko lyrica ja betsot ni ei toimi ne kumoaa toistensa vaikutuksen tulee vaan väsynyt olo sen siaan lyrica ja tramal on ihan hyviä yhdessä mut liika annostuksella voi tulla tajunnan mentys ja muuta vastaavaaa

Someone who is not me on vetäny l’hemm’äs 2 grammaa tota lyricaa subun, bentsojen ja holin kanssa. Toleja on kaikkeen hän suosittelee alettelijoita vetämäl lyricoita pelkiltaan 300mg-900mg annoksilla… Tai älkää… :wink:

Tuleehan noita pelkällä lyricalla vedettyjä yliannostus kuolemia muutama vuodessa ja annokset on sellaset 2g-5g.

Kyllähän ne Lyricat buustaa melkein mitä vain.