Luojan kiitos lääkkeistä

Kuinka moni on rehellisen kiitollinen lääketeollisuudelle siitä kuinka lääkkeet, omalta osaltani etenkin bentsodiatsepiinit, ovat pahimmissa skitso-krapuloissa pelastaneet paniikki kohtauksilta, karmeilta henkisen krapulan oireilta tai jopa aistiharhoilta?

Itse kun funtsin niitä katko reissuja kuukauden juomisen jälkeen, niin muistan kuinka lääkäri antoi Opamoxia tai Diapamia ja se toimi kuin luumätä niihin karmaiseviin olotiloihin jotka ilman lääkitystä olisi päätynyt ties vaikka psykoosiin.

Täytyy sanoa että luojan kiitos lääkkeistä jotka auttoivat, etenkin minua juojaa jolla ei tietenkään ollut mitään toleranssia “mömmöihin”.

Muistan vieläkin sen tuskaisen olon ja sen kuinka ensimmäisen rauhoittavan jälkeen tuli tunnin päästä normaali olo ja ajattelin että kyllä tästäkin krapulasta selvitään.

Sitä vartenhan ne lääkkeet ovat keksitty että niitä käytetään ja olen kiitollinen että niitä katkolla kitsastelematta annettiin kun näkivät onnettoman olotilani.

Moi!

Lääkkeistä on tosiaan oikein käytettynä usein apua. Lääkkeet voivat jopa pelastaa ihmisen hengen, pitkittää tämän elämää ja myös helpottaa sitä monella tavoin.

Itsellenikin on ollut apua bentsoista katkaisuhoidossa, ja unta tukevista lääkkeistä kauan vierotuksen jälkeenkin. Minäkään en koskaan jäänyt bentsoihin koukkuun, mutta tunnen toki monia tapauksia joissa niihin on jääty koukkuun pitempiaikaisen käytön myötä.

Tietysti kaikkiin lääkkeisiin voi sisältyä haittavaikutuksia ja varsinkin väärin/liikaa käytettynä vaaroja, minkä vuoksi useita lääkkeitä saakin vain lääkärin kirjoittamalla reseptillä.
Lääkkeistä on kuitenkin hyvin paljon apua koko ihmiskunnalle, vielä kun onnistutaan kehittämään toimivia lääkkeitä tappaviin sairauksiin.
Mielenterveyden ongelmat ja päihdeongelmatkin ovat tappavia sairauksia. Niin ovat myös AIDS ja syöpä, joista ensin mainitusta lääketeollisuus onkin jo ottanut ison erävoiton.

No ite on pakko myös kiittää erityisesti bentsoja koska siinä pahimmassa krapulassa kun tuntu että kuolee niin auttoivat ehottomasti saamaan nopeesti unen päästä kiinni että rauhottu ja pysty nukkumaan sen pahimman ohi. Itellä on justii opamox ja sitten ketipinoria että varmasti saa unen päästä kiinni jos ja kun iskee ne iki ihanat olotila päälle

Krapula-avun lisäksi monelle nuo bentsot ovat sellainen kävelykeppi, jonka avulla kykenee elämään suhtellisen normaalia elämää. Halpa lääke, sääli että lääkäreillä on nykyään hyvin kielteinen asenne noihin.
Kaikki eivät viihde- tai väärinkäytä. Kun reseptien uusiminen alkaa olla kortilla, moni hakee muuta rauhoittavaa, vaikkapa alkoholia tilalle.
Ja sen haitat ovat moninkertaiset verrattuna oikein käytettyyn bentsoon.
Minusta tupakanpolttokin on monta kertaa haitallisempaa ja pitäisi olla myös paheksuttavampaakin, kuin pieni annos pamia tarvittaessa.
Varsinkin, jos tuolla lääkkeellä saa pidettyä ihmisen mahdollisimman kauan työelämässä ja senkin jälkeen pois pahemmista päihteistä.

Luojan kiitos Diapamista, Rivatrilista, Insominista, Halcionista, Medikinetistä, Bedrocanista, Bedicasta, Tramalista, Norspanista, Morfiinista ja Oxanestista.

Vähintään reilu 12v pamahti saletisti lisää elinvuosia, jihuu :exclamation: