Lojaalius ja Veljeys harha kamamaailmassa?

Mistä nää kaverini totaliset HARHAT johtuu?? MUKAMAS kamamaailmassa vallitsee “katujen säännöt” ja veljeys ja lojaalisuus ja tavat joissa MUKAMAS joku antaa sinulle vedot, tai annoksen viimeisistäkin kamoistaan jos sulla on reflat!! ja kukaan ei missään nimessä ikinäkuseta,huijaa, varasta eikä mitään :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: onko nää jotain TOIVE-ajattelua ja adiktiivisen pään toiveajattelun tuotoksia… ??? siis eihän tästä mikään pidä paikkaansa… :laughing: :laughing: :laughing: NO NYT tätäkin harhaista sitten jokin aika sitten kusetettiin ja se osti 3g ihan sontaa poretta… vieläköhän KATUJEN VELJEYS on totta sen päässä?? BUAHHAHHAAHAAHHA!!!

^ Paljonhan noita rappioromanttisia fantasioita nisteillä on. Se on tietysti täyttä potaskaa, että ihmisryhmä nimeltä narkkarit olisivat jotenkin toisilleen äärimmäisen lojaali jengi :laughing: . Ei se kuitenkaan ihan niinkään mene, mitä usein sanotaan, että jos narkkien kanssa pyörit, niin kaikki on pelkkää kusetusta ja rottaamista ja puukosta tulee selkään kaiken aikaa niin kuvainnollisesti, kuin kirjaimellisestikin. Kyllä moni narkkari kaipaa ja arvostaa ihan oikeaa ystävyyttä ja välittämistä. Tietyssä pisteessä sitten vain on sangen helppoa livetä ylevistä moraalisista periaatteistaan. En mä ainakaan voi sanoa, että kaikki narkkarituttuni(Silloin kun siinä porukassa enemmän hengasin) olisivat olleet tyystin läpimätiä ja häikäilemättömiä ihmisiä. Totta kai sellaisiakin oli ja lähtökohtana kannattaa pitää sitä, ettei kehenkään lähde kovasti luottamaan. Tämä toki pätee kaikkiin ihmisiin, mutta nistien kanssa kusetetuksi tulemisen riski on keskimäärin suurempi.

Totta on myös, että jos tuntee jonkun muista merkeistä kuin kamamerkeistä ja on tehnyt jonkun kansa jotain muuta, kuin vetänyt, saattaa lojaalisuus lisääntyä… esimerkiksi yleensä kaikki tekevät “business” ta ulkona jossain hämärässä nurkassa, mutta kun on kyse muualta tulleesta tutusta niin silloin ei kusetusta ollut vaan olin jopa sisällä asunnossa josta hän sanoikin “en päästä tänne ketään , mutta sä oot nyt hieman poikkeus”… kummalta muuten saat parempaa lojaalisuutta ja ei-kusetusta yleensä? mies vai naismyyjiltä?