Levometadonihydrokloridi

.

Metadoni on yleensä ns. raseemisena seoksena, jossa on 50% dekstrometadonia ja 50% levometadonia (aineen optiset isomeerit). Ainoastaan levometadonilla on opiaattivaikutus, joten tuo aine mitä sinulla on, on 2 kertaa vahvempaa kuin raseeminen metadoni.

[poistettu annoskokojen suosittelua - Päihdelinkin moderaattori]

Vaikuttas olevan vahva kipulääke hevosille :mrgreen: ja esim. koirille. Aika uskaliasta mielestäni testata jos ei ole TÄYSIN VARMA annostelusta.

.

20 mg Oxycontinia suoneen vastaa teholtaan 10 mg metadonia, mutta en tiedä, onko tuo muunnoskaava tavalliselle vai levo-metadonille. Kannattaa ainakin olla varovainen annostuksen kanssa eikä sekakäyttää alkoholin tai bentsojen kanssa.

Jos tänne ei tule kukaan hyvin perustelemaan miksi tuollaista isoille elukoille tarkoitettua vahvaa opparia voi ihminen käyttää suhteellisen turvallisesti tai et muualta löydä tälläistä tietoa, niin jätä väliin. Ei kannata olojen tai reflahelpotuksien takia kuolla. Tosin tämähän on vain yhden ihmisen mielipide joka ei ole oppari koukussa, joten en ehkä ole paras neuvoja mut kuitenkin…

.

Jos se lääke on liuoksena, niin sinun pitäisi vähintään tietää kuinka monta mg:aa siinä on metadonia millilitraa kohti, ja pystyä mittaamaan annos millilitran tarkkuudella, ennen kuin uskaltaa kokeilla.

Metadonia ei ole paljon hyötyä ottaa injektiona, sillä siitä ei käsittääkseni tule kummempaa “humahdusta”. Jos välttämättä haluat ottaa tuota ainetta niin mittaa jollain ruiskulla lusikkaan sopiva annos ja ota suun kautta.

.

[poistettu riskialttiin käyttötavan suosittelua]

Riskialttiin käyttötavan suosittelu, ohjeistus ja tiedustelu on Päihdelinkissä kiellettyä. Koska kyseessä on eläimille tarkoitettu lääke eikä vaikutuksia ihmisille tunneta on parempi olla arvuuttelematta ihmisille sopivista annoskoista. Tämä ketju lukitaan.