Lapuan Liike - ratkaisu päihdeongelmiin!

Maamme heimoista tervehenkisin suhtautuminen alkoholiin on eteläpohjalaisilla - siellä kulutus on pienintä. Maamme alkoholin kulutuksen kasvu johtuu asenneilmaston löystymisen lisäksi alkoholin reaalihinnan laskusta ja elintason kasvusta. Tämä on ollut kansanterveydellemme katastrofi. Kuten Nietzsche painottaa - ei armoa elämä kovaksi!

Wanhaan hyvään aikaan ei lakkoiltu vaan Lapuan Liikettä lähellä ollut Vientirauha mursi lakot. Palkat olivat järkevällä tasolla eikä ryypätty liikaa. Nykyisin työllisten ylipalkat menevät vaihtotaseen kannalta vahingollisiin kohteisiin kuten autoihin, ulkomaan matkoihin, herkutteluun ja muihin kerskakulutuskohteisiin. Kun wanhaan hyvään aikaan kansa söi kaurapuuroa ja ajoi polkupyörällä ja matkaili vain kotimaassa oli kansamme onnellinen! Maamme elintaso on saatava alas, sillä rahvas ei osaa käyttää rahaa (toisin kuin viisaat miljonäärit kuten Sarasvuo ja Sukari) - he käyttävät rahaa tyylillä. Maahamme on saatava seuraavat muutokset, joiden ajamiseen Lapuan Liike olisi omiaan:

 1. Kouluihin uskonnon opetusta 7 h/viikko. Kuten kaikki muistamme on ev.lut. uskonto luonteva kansan tapa.
 2. Käännetty veroasteikko. Mitä pienemmät tulot sitä suuremmat verot (ylin tulokymmenes verovapaaksi); näin köyhät saavat kiihokkeet ponnistella kohti yhä korkeampia tulodesiilejä ja koska rahan rajahyöty on aleneva on rikkaille rahan lisäääntymisen onnellisuusvaikutus pienempi.
 3. Lakkoilu kiellettävä lailla, uudelleen perustettavalle Vientirauhalle laajennetut poliisioikeudet.
 4. Lapuan Liikkeeseen kuuluminen määrättävä koululaisille ja viran haltijoille pakolliseksi.
 5. Palkkakatoksi 1.000 €/kk (käsityötä tekeville - korkeakoulutetuille riittää 700 €/kk) ja 2.000 €/kk (valtion ylin palkkaluokka). Ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen katoksi 16 viikkoa ja työmarkkinatueksi 250 €/kk (sovellettu USA:n malli).
 6. Juopumus kriminalisoitava. Putkareissusta, rattijuopumuksesta tai muutoin tiedetystä päihdeongelmasta vuodeksi Lappiin ojennusleirille, jossa tarjoillaan vain kaurapuuroa, tölkkipapuja ja vitamiinivalmisteita ja joka aamu on aamuhartaus, jonka jälkeen lauletaan Horst Wesseliä! (Sovellettu Libyan malli).
 7. Viinakortit käyttöön. Osto-oikeus vain nimettyyn Alkoon. Trokareilta kortit pois eliniäksi.
 8. Alkoholin mainonta kiellettävä.
 9. Maaseudun Alkot suljettava → maaseutu saa lisää elinvoimaa.
 10. Viran saamisen edelllytykseksi viitearvojen sisällä pysyttelevät maksa-arvot, joita kontrolloidaan kuukauden välein. (Koskettava myös kansanedustajia!).
 11. Epäisänmaallisuuden perusteella kiellettävä vasemmistopuolueet, vihreät ja RKP. Lapuan Liikkeelle ja uudelleen perustettavalle IKL:lle korotettu puoluetuki ja 50% kiintiö eduskuntapaikoista!
 12. Ulkomailta tuotu alkoholi pystyttävä sitovasti osoittamaan omaan käyttöön tarkoitetuksi. Tullille oikeus takavarikoida alkoholit täysin oman harkintansa mukaan. (Englannin malli).
 13. Kansainvälisyyskasvatuksen tilalle jenkkihenkisyyskasvatus = 7h/viikkoa amerikan englantia ja USA:n historiaa. (Maamme tieteen kärki on suppea, koska kieltä ei osata niin hyvin, että laajoin joukoin lähetettäisiin artikkeleja jenkkilehtiin). Tieteessä vain jenkki on jees!
 14. Työttömien osallistuttava joka vuosi kolmen kuukauden kertausharjoituksiin ja sijoitettava kriisinajan suunnitelmissa ensimmäisinä etulinjaan laitettavaksi venäläisten tykin ruuaksi. Työttömille naisille pakollinen vuositainen palvelu uudelleen perustettavassa Lotta Svärd -järjestössä. (Ja Nato-jäsenyys totta mooses!). Puolustusmenot kolminkertaistettava. (Sovelettu Sveitsin malli).
 15. Jokaiselle kunnalle annettava oikeus kieltää alueellaan alkoholin myynti (sovelettu USA:n malli) ja anniskelun alaikärajaksi 25 vuotta. (Tätä nuoremmathan aloittelevat työelämää elleivät ole loisimassa korkeakoulussa).

Em. keinoilla saadaan maamme päihdepoliittinen tilanne hanskatuksi ilman hanskahäiriöitä. Kysymys on vain poliittisen tahdon puutteesta ja vasemmiston suorittamasta maamme työikäisen kansan osan murhasta. (Alkoholi on työikäisen miesväestön suurin kuolinsyy).

^Vaikka tuo toteutuisi, päihderiippuvuus asuisi silti yksilöissä. Edelleen ihmisen pitäisi haluta laittaa korkki kiinni omasta pullostaan ihan vapaaehtoisesti.

–kh

Vaikka tuo toteutuisi, päihderiippuvuus asuisi silti yksilöissä. Edelleen ihmisen pitäisi haluta laittaa korkki kiinni omasta pullostaan ihan vapaaehtoisesti.

Vapaaehtoisuutta raitistumiseen lisäisi johonkin kansanliikkeeseen kuten “Iikolleihin” (IKL) tai Lapuan Liikkeeseen kuuluminen. AA-liikkeessä hallitsee sisäpiiri, eikä liikkeellä ole selkeää yhteiskuntapoliittista visiota ja missiota. EVL-kirkon työlliset ovat rikkaita kapitalisteja. Vasemmistopuolueet pyyhkivät köyhillä lattiaa, koska köyhät joko eivät äänestä tai uskovat vasemmiston valheisiin ja äänestävät heitä. Näin ei tarvitse olla. Isoisäni oli köyhistä oloista (16 lasta perheessä) mutta hän oli IKL-aktiivi, osallistui asekätkentään (ei jäänyt kiinni) ja käytti itsestään titteliä “Vapaa työläinen” minkä voi ymmärtää vasemmiston valheista vapaana työläisenä! IKL:n lakkauttamisen jälkeen hän oli Kokoomusaktiivi (vaikka toimi vain konttoristina). Oli eduskuntavaaliehdokkaana ja sai ihan mukavasti ääniä (yli 500). Vaaliehdokkaista tervehenkisellä pohjalla on ainakin Halla-Aho, mutta hän on niin köyhä ettei hän - toisin kuin multimiljonäärit - voi ymmärtää syrjäytyneen kansan osan taloudellis-sosiaalisia ongelmia. Vientirauhalle, IKL:lle ja Lapuan Liikkeelle on sosiaalinen tilaus - ne auttaisivat köyhää väestön osaa raitistumaan!

Tsou-en-Lai on sanonut: “on löydettävä tie” - siispä teidänkin on se löydettävä. Toinen isoäitini oli köyhä - hän teki vain satunnaisia siivouskeikkoja mm. miljonäärien kodeissa ja äänesti aina Kokoomuksen oikeistosiipeä ja oli Lotta Svärd -aktivisti. Toisen isoäitini sisko oli niin ikään köyhä - hän hankki niukan elantonsa kotiompelijana, oli Lotta Svärd -aktivisti sekä myöhemmin Jehovan todistaja. Kumpikin oli melkein raitis. Sukuni esimerkin mukaisesti köyhän ainoa keino välttyä viinan vaaroilta on (ääri)oikeistolainen maailmankatsomus. Lähes kaikki tietämäni juopot ovat joko poliittisesti nukkuvia tai kannattavat vasemmistoa → tarvitaan uutta Lapuan liikettä, tarvitaan uskonnollista vakaumusta (USA:n raamattuvyökkeellä juodaan muuta maata vähemmän).

Köyhän pahin vihollinen on vasemmistolainen - varsinkin sosiaalidemokraatti. Miljonääreistä mm. “Loka Laitinen” äänestää demareita, koska ne ovat hänen mukaansa eniten hyväosaisten asialla. Vasta porvarihallitus korotti merkittävästi minimieläkettä. (Sosiaalidemokratia johtaa myös kalliiseen bensaan - tämä on yleiseurooppalainen ilmiö). Vain multimiljonääri voi olla köyhän ystävä.Esim. Microsoftin Gates ja Allen ovat suuria hyväntekijöitä kuten myös Soros. Meidän tulisikin järjestää mielenosoitus eduskuntatalolle multimiljinäärien verovapauden puolesta; vain multimiljonäärit työllistävät ja luovat kansallisuusvarallisuutta. Jokainen johtajan optiocentti on oikein ansaittu. Esim. Lilius on maximoinut osakkeenomistajien varallisuuden. Maamme on vasemmiston, RKP:n ja Vihreiden vuoksi (pakolaisten hyysääminen, julkisen sektorin ylisuuret palkat, ylimitoitetut ansiosidonnaiset päivärahat) ylivelkaantunut (velkaa on n. 13.000 €/hlö eli kolmen vuoden työmarkkinatuen verran)!

Wanhan kansan viisaus “talous tarkka - vapaa markka” pitää edelleen paikkansa. Maamme työllisten elintaso - miljonäärejä lukuun ottamatta sillä he ovat kapitalistisen työn sankareita - on ajettava alas. Tällä tavoin saamme vaihtotaseen ja ulkomaan velan kuriin ja voimme noudattaa kestävän kehityksen mukaista politiikkaa kun kerskakulutus loppuu! Miljonääri on rahansa ansainnut - työllinen taas yleensä lakkoaseen avulla kiristänyt.

Eikö nuo Lapuan liikkeen johtohahmot olleet itse asiassa melkomoisia viinamäen miehiä Vihtori Kosola etunenässä ?

Taisi jopa koko Mäntsälän kapina mennä löperöksi kun viina maittoi vallankaappausta enemmän.

Uskontohan ei ole lopettanut kenenkään juomista, eikä edes yhteiskuntamme ongelmia, kun tänäpäivänäkin uskonto ja tai ev.lut seurakunta on suurissa ongelmissa jo muidenkin vähemmistöjen kanssa. Kirkon mielipidettä kysyessä (kirkonmielipide=pappien mielipide ja pappejakin on moneksi, eikä pidä unohtaa tekopyhyyttä joka vallitsee uskovaisten piirissä. Vielä pitää mainita erikseen ne pedofiilijutut mitkä edesauttaa meitä pysymään yhä kauempana siitä ongelmasta.) ajaudutaan sellaisiin ristiriitoihin joihin meillä ei enää luulisi olevan varaa.
Kymmenen käskyäkin toimii huonosti, kun yksi viidesosa (se multimiljonääriporukka) saa “laillisesti” ahnehtia, huorata ja käyttää hyväkseen luonnonkin ehtyviä varoja enemmän kuin pallomme kestää.

Se muu porukka on valjastettu metsästämään sen valitun viidesosan palvelijan osaa, kun valtiot pyrkivät pitämään yhtiöiden verotukset alhaalla, jotta ne yritykset sijoittuisivat ko valtioihin ja voisivat näin riistää yhä kiihtyvemmällä tahdilla sen kerman päältä. Valtioit menettävät näin verotulonsa joilla voisi parantaa yhteiskunnan oloja. Yhteiskunta taas muuttuu militaristisemmaksi, kun se heikompiosainen väestö on ensiksi joutunut raataamaan viisivuorosysteemeissä nälkäpalkalla ja sitten potkittu ulos ja vaikka kuinka se yhtiö olisi tienannut hyvin, niin sekään ei riitä ja yhtiö siirtyy muualle, kun joku vieläkin kurjemmassa asemassa olevan valtio on tarjonnut tuolle riistoyhtiölle vieläkin halvemman verotuksen, ellei jopa maksanut siitä, että se tulisi ja riistäisi sen valtion loputkin mahdollisuudet nousta sieltä suosta.

Uskonto ei palvele kuin sitä osaa joka uskoo, mutta sitäkin osaa huonosti, kun raha palvelee sitä uskontoakin. Nytkin on laskettu lähinnä sitä kuinka paljon kirkko menettää rahaa vuosittain, kun parikymmentätuhatta ihmistä erosi homokeskustelun päätteeksi sieltä. Kukaan kirkon piirissä ei ole huolissaan henkisestä pääomasta, vaan ainoastaan omasta navasta ja maallisesta mammonasta ja tämä näyttää olevan tosi.

Kapitalistinen talous on aina pyörinytkin noin, mutta sillä vaikutuksella, että amerikoistakin on tullut sen paras esimerkki. Yksi viidesosa omistaa sen köyhimmänkin talon, vaatteet, ruoan sekä mahdollisuuden opiskella, käydä lääkärissä, päästä hengestää sekä saada edes hautajaiset. Polttohautaus on suosittu menetelmä päästä siitä loppuunajatusta torsosta eroon, kun sillä lämmöllä mikä siitä polttamisesta tulee lämmitetään sen rikkaan osan vedet.
Kuilu mikä siinäkin unelmamaailmassa on, on aika karmeaa.

Aivan oikein. Näin se varmasti tulee tapahtumaankin. Onhan se osittain jo sellaista, kun poliisit, palomiehet, lääkärit yms on velvoitettu tekemään mm hätätyötä. Mitä muuta se on, kuin militarismia jolla pitää heikko-osaisempi siellä minne se joutaakin.

Maailmassa ja myös Suomessa on ollut “pakollisia” sidosryhmiä joihin oli kuuluttava, jotta sai leipänsä päälle voita. Nuoremmille voisi muistua osoitus tuosta mm TUL ja SVUL urheiluliitot, kun urheillakseen, kilpaillakseen, harrastaakseen jotain oli pakko kuulua jompaan kumpaan. Se mitä kunkin kunta kannattaa/ti johtajineen, nii se määräsi mitä teet, kenenkä leipiä syöt. Sitä kuusta kuuleminen…

Siinä olisi Lasolarskakin ihmeissään, kun se viikatemies (yhtiön omistaja, siis raha) päättää viedä sen tonninkin mennessään sinne seuraavaan maahan. Näin taas se valtio ei kykene edes välttämättömimpään korvaukseen, vaan on taas tuotava “amerikan läskiä” ja kauppojen annettava niitä päiväysvanhoja leipiä ja maitoja siihen kylkeen. Siinä sitä sitten ruikutettaisiin lisää militarismia, kun joku siinä leipäjonossa etuilee saadakseen suuremma palan.

Pääseekö siellä lapissa rikkaan viidesosan kelomökkiin? Ne kun on tyhjillään suurimman osan vuodesta. Viisasta toimiakin noin, jos siten pidetään myös kuljetusala liikkeessä, kun asunnottomia köyhiä ja juoppoja on Suomessa ja paljon, kuten käyttämättömiä kelomökkejä lapissa. Näin saisi lyötyä kaksi kärpästä kerralla. Asunnottomille asunto ja luonnoton tapa pitää mökit tyhjillää. Varkaatkaan ei niihin mene, kun se porukka valvoisi rikkaan ja omiakin etuja siinä sivussa. :smiley:

Trokareita se ei pelottanut viimeksikään, saati tulevaisuudessakaan, päinvastoin saattaisi käydä. Ihminen on keksinyt lait ja ihminen on keksinyt myös miten ne kiertää.

Samaa mieltä.

Onhan se nytkin näin, kun maaltapako senkuin jatkuu vaan. Alkoholismia se alkon poistaminen/tuminen poista, vaan onhan iät ja ajat noita liemiä osattu keittää ja niin tehdään yhä edelleen, jos se viimeisen marketin postiluukkukin sulkeutuu (postihan tuo viinojakin) sen marketin sulkemisen myötä.

Mielenkiintoista!!!

Muutaman Tony Halmeen kanssa voisi vielä pärjätä, mutta että sata kappaletta, huh huh.

Itse ajattelisin näin; Ulkomailta tuotu alkoholi olisi pystyttävä osoittamaan muiden käyttöön tarkoitetuksi. Näin se Finlandia vodkakin tänne takaisin tuotuna voitaisiin antaa niille jotka sitä oikeasti tarvitsee. Jos joku pystyy perustelemaan miksi joku tarvitsee alkoholia johonkin, niin siinä sitä olisikin parhaat perusteet sen tuomiselle. Sitten jos se alkoholi ei sovikaan sille mille se oli tuotu (esim alkoholisti), niin tuoja joutuisi edesvastuuseen niistä seurauksista. Näin se oikea maksaja yhteiskuntamme ongelmille olisi löytynyt. :slight_smile:

Taisi jossain olla teksti, että olemme jo nyt amerikkalaisempi maa, kuin amerikka itse. Mitäpä jos tuokin voisi kääntää toisinpäin, niin amerikoihinkin saataisiin muutamat Kekkoset ja Mannerheimit.

Työttömät osallistuu nykyään työllistymisprojekteihin, joita taas käyttää se rikas ja omistajaosa hyväkseen. Armeijassakaan ei enää tule miehiä, vaan porteista astuu ulos ylipainoisia pitkälettejä syömään ahdistukseen pameja ja nivelsärkyihin codeiinia. Iholle nuo meidän mussukka samettiposket tarvitsee voiteita joita se rikas viidesosa on houkutellut niitä mainoksillaan käyttämään. Silmänympärysvoidettakin on ja sitäkin ne varmaan tarvitsee, kun tähtäämisessä on joutunut sirristelemään ja rypyt huomattu.

Alkoholivapaita kuntia voitaisiin kokeilla, mutta sekin menee BB juttuihin. Kun joku (se rikas viidesosa) keksii katsomaan, että mitä sitten tapahtuisi, jos viinaa aletaan taas juomaan ja siitä oikein maksetaan. (sovellettu interaktiivinen alkoholipeli). Näin taas se rikkaampi vetää välistä ja kansa saa huvinsa.

Syötettäisiin leijonille ne joilla on yksikin hyvä syy keksittynä miksi kansalle pitää tarjota BB tä. Sori, ei kuulunut asiaasi, mutta piti vain sanoa, kun en oikeasti tajua kuka katsoo sitä ohjelmaa ja voisi sen jotenkin vielä perustella. Viinanjuontikin on helpommin perusteltu ja uskottavampaa, mutta että joku oikeasti tarvitsee BBtä, niin vittu päähän sille.

Minulla olisi yksinkertainen, pelkistetty resepti.
Viina ja huumeet ilmaisiksi kaikille omaan käyttöön. Myymisestä nappituomio, nagaanilla niskaan.

Kun kaikki juoma/käyttöhaluiset juopot ja narkkarit olisivat vetäneet itsensä hengiltä, olisi ongelmasta iso osa ratkaistu.
Minkäänlaista hoitoa ei annettaisi kenellekään, joka puhaltaisi otille vietäessä tai olisi pienintäkään näyttöä mömmöljen käytöstä.
Kansalaispalkaksi työttömille tonni kuussa. Jos se ei riittäisi ruokaan ja asuntoon niin so what? Varastamisesta rankaistaisiin erään uskonnon rankimman lain tulkinnan mukaan. (pelkkä luontainen häveliäisyyteni estää mainitsemasta tuota uskon oppia nimeltä)

Tämä malli hoitaisi ongelman aika nopeasti. Eloon ja tuottavaan työhön sekä kulutushysterian ylläpitoon jäisivät näin ollen vain raivoraittiit, tavikset ja raitistuneet alkkarit/narkkarit.

Kirkkoa ja uskontoa ei kannata sekoittaa toisiinsa. Nykypäivänä niillä ei ole mitään tekemistä keskenään!Uskoa voi ihan itsekseenkin kuulumatta kirkkoon. Usko on ihan toimiva ratkaisu raittiuden tukena. Kylläpähän lähti viinanhimo kertaheitolla kun apua pyysin yläkerrasta ja luovutin. Ei ole tarvinnut sen päivän jälkeen juoda.

Kovin hitaasti käy tuo itsensä tappaminen alkoholilla. Vaikka imaista viinaa olisi tarjolla yllin kyllin, alkkis vetää aina saman määrän sammuakseen. Ilmaisesta viinasta olisi ainoastaan se hyöty, että alkkis ehkä juo tuon määrän nopeammin ja sammuu nopeammin :mrgreen: Noutaja tulee siinä kuudenkympin kieppeillä, sekakäyttäjillä aikaisemmin. naiset menehtyvät mahdollisesti rintasyöpään.

Hyvänen aika sentään! :open_mouth: Kriminaalia neuvostovastaista ajattelua ja muita vääriä mielipiteitä.
:blush:

Toi olis hauska nähdä. Meinaatko sä Arska oikeesti että jokainen työtön pirkko puettais lottapukuun? Positiivista syrjintää fattan asiakkaille kuitenkin vai mitä häh?

Tämä ja tuoremehu mulle tietenkään mitään kuulu. :slight_smile: