Laitosvieroitus ja työssäkäynti

Onko kenelläkään kokemusta huumevieroituksesta työssäkäyvänä? Onko niin, että se on sairasloman paikka, jos laitosvieroitusta tarvitsee? Ja miten asia esitetään esimiehelle? Päiväkatkohan olis kauheen hyvä vaihtoehto, jos kykenisi 4-5tuntia päivässä olemaan töistä pois. Painiskelen kotona ahdistuksen kanssa, kun tuntuu, että olen umpikujassa. Miten todellakaan järjestää itsensä hoitoon, kun pitäisi kyetä hoitamaan arki? Tosin työsopimukseni päättyy vuodenvaihteessa, mutta sitten alkaisi viimeinen puristus koulussa valmistumista kohti. Ja sitä valmistumista on lykätty nyt jo niin kauan, etten tiedä pystynkö siihen enää. Vai onko nää vaan tekosyitä sille, ettei tarttis katkolle lähteä. Tuntuu, että tää salailu, rahanmeno ja ahdistus alkaa viedä voiton, kun ei yksinkertaisesti enää jaksa ajatella. Kuulisin mielelläni muiden ajatuksia asiasta.

Hei!

Minulla ei ole kokemusta työssäkäyvän laitoshoidosta joten mitään faktaa tähän en osaa valitettavasti antaa. Käsittääkseni kuitenkin työterveydellä, A-klinikalla ja muilla hoitavilla tahoilla on vaitiolovelvollisuus joten parasta mennä heiltä kysymään, miten tilanne kannattaa hoitaa jos tähän keskusteluun ei löydy vastausta keneltäkään faktat tuntevalta.

Työssäkäyville alkoholisteille on tarjolla mm. Avominne, missä voi käydä iltaisin tms. siten, että töissäkin ehtii käydä samalla mutta en tiedä, onko huumeidenkäyttäjille tarjolla vastaavaaa.

Onnea matkaan!