Läheistenleiri

Hei Vilpolalaiset!

Informaatiota Irti-Huumeista ry:n järjestämästä Läheistenleiristä:

Haku Läheisten leirille Kotorantaan Hyvinvointilomien tuetulle lomajaksolle 10.8.-15.8.2020

Irti Huumeista ry on järjestänyt Hyvinvointilomien ryhmälomana jo usean vuoden ajan Läheisten leirin. Läheisten leiri kuuluu tuettuihin täysihoitolomiin, johon kuuluu viisi täysihoitovuorokautta (aamiainen+lounas+päivällinen), majoitus kahden hengen huoneissa ja yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä. Tulopäivänä maanantaina saavutaan aamupäivällä majoittumaan ja lauantaina lähtöpäivänä yhteisen aamiaisen jälkeen on kotiinlähtö. Päivät koostuvat vertaisryhmistä ja Kotorannan järjestämistä erilaisista hyvinvointiin ym. liittyvistä ryhmistä. Ohjattua toimintaa on 2 x päivä. Leirillä toimii ohjaajana Irti Huumeista ry:n työntekijä, ja mukana on myös yhdistyksen kokeneita vapaaehtoisia ohjaamassa.

Hyvinvointilomat tekee ratkaisut leirille pääsijöistä, sillä kyseessä on tuettu loma. Irti Huumeista ry ei voi vaikuttaa leirille valittuihin, mutta haku on keskitetty yhdistyksen kautta, sillä Läheisten leiri on meidän kauttamme varattu ryhmäloma. Leiriläisille itselleen maksettavaksi jäävä omavastuuosuus on tällä leirillä 90€/hlö. Hyvinvointilomat lähettää vain valituille kutsun (ja laskun), ja ohjaajalle tulee samalla tieto leirille valituista henkilöistä. Leirille kulkeminen tapahtuu omin kyydein ja omakustanteisesti.

Hakuaikaa on 4.5.2020 asti, ja sen jälkeen lomakkeet toimitetaan keskitetysti Hyvinvointilomiin. Jos olet jo hakenut Irti Huumeista ry:n vertaisryhmänohjaajan kautta leirille, niin ei huolta, nämä hakemukset ovat voimassa normaalisti.

Huom! Lomalle hakeminen ei edellytä Irti Huumeista ry:n jäsenyyttä!

Poikkeustilanteen vuoksi haku järjestetään nyt loppuajaksi niin, että jos olet kiinnostunut hakemaan leirille, lähetä sähköpostia janita.maijanen@irtihuumeista.fi. Vastaussähköpostina saat tarkemmat ohjeet tuetusta lomasta ja sille hakemisesta, ja luethan ohjeet huolellisesti läpi. Sähköpostissa on lisäksi liitteenä tuetun loman hakemuspohja. Hakemusta ei pysty sähköisesti täyttämään. Jos pystyt itse tulostamaan, täyttämään ja postittamaan lomakkeen, saat sähköpostitse ohjeen tähän. Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit kirjoittaa sähköpostiviestiin lomakkeen kohdat, ja tiedot siirretään paperiselle lomakkeelle meidän toimestamme. Irti Huumeista ry siirtää tiedot lomakkeelle juuri sellaisina, kuin ne on sähköpostiin kirjoitettu. Irti Huumeista ry ei vastaa puutteellisista tiedoista. Nämä kaikki ohjeet kerrataan vastaussähköpostissa, joten ensimmäiseen sähköpostiin voit kirjoittaa vain, että haluaisit hakea leirille. Otsikoithan sähköpostiviestin Haku Läheisten leirille.

Terveisin Ohjaaja Kerttu