Lääkkeitä Virosta?

Olen kuullut, että Virosta saa lääkkeitä halvemmalla kuin kotimaasta. Kuulemma siellä käy apteekissa myös suomalaisen lääkärin kirjoittama resepti. Lähinnä kiinnostaisi Lyrican ja Lamictalin hakeminen. Kunhan vain nyt pystyisi hommaamaan Lyricasta reseptin lääkäriltä, se tuskin on kovin vaikeaa, kun moni sanoo, että sitä lääkärit ihan tuputtavat vastaanotolla.

Kokemuksia?

Vielä pari vuotta sitten saattoikin olla näin, mutta nyt myös lääkärit ovat havahtuneet pregabaliinin päihdekäyttöön, joten reseptin saaminen ei taatusti ole mikään läpihuutojuttu.

Mene Kreikkaan apteekkiin jossa lukee pienellä Doctor, takahuoneesta tulee vanha lääkäri joka pyytää sisään. Kysyy mitä tarvit ja sit sanot et vaimolle samat, äijä ihan utsoissa niin pyysi vaimon istumaa ja mittasi verenpainee ja sanoi et kirjoittaa yksi aamulla ja yksi illalla mutta ota vain puolikas aamulla niin on vuoden lääkkeet. Suomessa ei uusittu ja nyt on verenpainetta, no uusi matka Turkkiin niin mäkin pyydän verenpaine lääkettä niin kaksivuotta menee. Pari kymppiä lääkärille ja mitä osaat pyytää tulee ja halvalla, isot päiväannokset niin pysytään 3kk linjalla. Kebabin hinnalla saa ihan mitä keksii pyytää, ei ne kysy mihin sattuu vaan mitä tarvit.