Lääkkeiden combottaminen

No hei. Elikkäs, en tiedä yhtään siitä mitä häikkää toi kolmiolääkkeiden yhdistely voi aiheuttaa aivoihin. Mulla meni vielä viime viikolla ihan hyvin, oli positiivinen fiilis ja söin päivittäin mirtatsapiinia pienellä annostuksella masennukseen, ja opamoxia tarvittaessa ahdistukseen. No sit viikonloppuna tuli vedettyä ihan örvelökännit, joten sunnuntaiaamuna ahdisti tolkuttomasti ja alkoholia oli varmasti veressä vielä tuhti määrä. Löysin kaapista somnoreja ja otin yhen sellasen. Ei paljoa auttanut, joten vedin siihen vielä opamoxia, ja sit illemmalla panacodia. Eli sekasin alkoholia, somnoria, opamoxia ja panacodia. Sit yötä vasten vielä mirtatsapiini. No seuraavana aamuna vasta ahdistikin, joten napsin koko päivän somnoreja ja panacodia sekasin. (opamoxit oli loppu), ja sit taas yötä vasten se mirtazapiini. Siitä lähtien on ollut ihan helvetin kummallinen olo, ihan tunteeton, mikään ei kiinnosta ja muisti pelaa hiton huonosti. En oo ikinä ennen vetänyt kolmiolääkkeitä combona, ja haluaisin tietää että voiko tollasesta parin päivän setistä jäädä jotain pysyvää häikkää aivotoimintaan? Tää olo ihan hiton hämärä ja kamala. Apuva.

Hyvin hyvin epätodennäköistä. Sen sijaan Panacodin sisältämä parasetamoli varsinkin yhdessä alkoholin kanssa voi laittaa maksan paskaksi jo pienelläkin yliannoksella (tai erittäin huonolla tuurilla jopa suositellulla annoksella).

Siis paljonkos somnoria meni? Tsolpidemia kun vetää pitkin päivää niin huomaamatta voi mennä montakin ja usein tiedostamatta vielä paljon enemmän, kuin piti. Eli kantsii tsekata paljonko jäljellä. Tsolpparin puoliintumisaika on kai joku 2-4h, mutta jos sitä vetää paljon niin kyllähän sitä on pitkään vielä veressä. Tsolpidemi tekee tunteettoman olon ja usein jopa kivuttoman (itse suoritin aikanaan tsolppareiden vaikutuksen alaisena säärien epiloinnin :laughing: ) se saa myös muistin pätkimään tai menemään kokonaan. Kaikki “oireesi” viittaa siis Somnorin suuntaan, mikäli annokset ovat olleet sen kokoisia, että sitä on ollut koko tämän tunteettoman ym. ajan veressä.

Se on kyllä alkoholi+parasetamoli jolle voi sanoa nounou.
[Poistettu asiatonta. Yleisimpien lääkkeiden ja alkoholin yhteiskäytöstä voi lukea täältä. - Päihdelinkin moderaattori]

Ja masennuksen saa alkohollilla kyllä nopeasti aikaan. Oleppa pari viikkoo juomatta ja syö lääkkeesi niin kuin lääkäri ne on määrännyt niin eiköhän helpota.
Sitten vielä tiedoksi, että tuolla kombolla ei nyt voikkaan saada muuta kuin vitutuksen aikaiseksi.

No siis somnoria otin yhden tabun heti krapula-aamuna herätessäni ja sitten parin tunnin kuluttua 30 mg opamoxin. Sit illemmalla taas 30 mg opamoxin, ja kun se ei auttanut, niin yhden panacodin ja yhden somnorin. En usko et alkoholia oli ihan hirveitä enää veressä sillon panacodin aikaan, ja annokset oli siis tosi pieniä. Mut sit seuraavana päivänä otin about kolmen tunnin välein yhden panacodin ja yhden somnorin samaan aikaan. Sillon ei siis ollut alkoholia veressä enää missään nimessä. Hiton tyhmää, tiedän, mutta ahdistus oli vaan niin hirvittävä, että tuli napsittua kaikkea lievittävää… Mirtatsapiinia oon syönyt jo puolisen vuotta, ja joo, se turruttaa tosi paljon, mutta tää on ihan erilaista, kun tuntuu että mikään ei liikuta suuntaan tai toiseen, ja muisti toimii törkeen huonosti. Yleensä otan lääkkeet ihan ohjeen mukaan, eli opamox tarvittaessa, somnor noin kerran viikossa unettomuuteen ja panacodia migreenikohtaukseen pari kertaa kuussa. No viime viikolla otin somnorin melkein joka ilta, kun en saanut muuten nukuttua, mutta annokset siis tosi pieniä, enkä oo ennen yhdistellyt mitään kolmiolääkkeitä keskenään. Sitä lähinnä mietin, että onko tommosessa yhdistelyssä vaarana lähinnä se hengityslama, vai voiko siitä tulla jotain pysyvää damagea aivoihin? Siis jos nyt tolleen parina päivänä vetää.

Ja joo, niin somnoria en oo ottanut sitten maanantain, että sitä nyt ei ainakaan voi olla veressä enää.