Lääkekannabista vakavaan masennukseen (F32.2)

.

Hei,

Meillä on käynyt sosiaaliviranomaiset selvittämässä lastensuojelun tarvetta. Päivittäiskäytössä päihtymystä ei tule. Virkailijat totesivat, että meillä lapset hoidetaan keskimääräistä paremmin.

Päihderiippuvuuskaan ei ole syy ottaa lapsia pois. Aina arvioidaan lasten hyvinvointi. Tämä on tietenkin vain oma tarinani.

.

Moi!

Bedrocania taitaa olla vaikeaa saada Suomessa vielä toistaiseksi. Sen määrämiseen on tosin tullut hienoista asennemuutosta, oman kokemukseni mukaan, tässä viime vuosina. Luulisin kuitenkin, että kenellä tahansa lääkärin ammatissa toimivalla asianmukaisen koulutuksen saanella, on oikeus määrätä Bedrocania, vaikka, niinkuin sanoit, ei yhden suosittelemana voida määrätä. Tämä on toisaalta hyvä (väärinkäytöksiä kun lainsäädännön puitteissa ilmenisi varmasti), mutta kun kuitenkin muita, vaaralliseksikin luokiteltuja lääkkeitä, saa määrätä mielensä mukaan, on tämä jokseenkin hullunkurista.

Itse kuvittelisin, että kannattaisi todella yksityiselle puolelle hakeutua ja uudemman sukupolven lääkärille, niin mieli voi olla hänellä hiukan avoimempi. Muutokset asenteissa kun ovat kovin hitaita vanhemmilla jo oman alansa tietyllä tavalla käsittäneillä ammattilaisilla.

Otanpa tästä lisää selvää!

.

Kannabista kaytetaan itsehoitolääkkeenä.
copypaste:Tavallisimmat sairaudet ja vaivat, joihin kannabista käytettiin, olivat masennus ja mielialahäiriöt (43 prosenttia), krooniset kiputilat (33 prosenttia), ahdistus- ja paniikkioireet (30 prosenttia), migreeni/päänsärky (24 prosenttia), ADHD (15 prosenttia), suolistovaivat (14 prosenttia), niveltulehdukset (14 prosenttia), jälki-traumaattinen stressi (11 prosenttia) ja astma (10 prosenttia).

ts.fi/uutiset/kotimaa/688077 … kuulematta

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.