Kuolema viinaan-> mikä olisi kohtalosi?

Juos kuolet viinaan, mitä kuoleman takana odottaa sinua?

  • Palan läpi ikuisuuksien helvetin tulessa
  • Synnyn Sammakoksi Sambiaan etc…
  • Saan uuden mahkun ja synnyn helluntalaisperheeseen ja koko uusi sukuni on helluntalaisia (joten en koskaan tule seuraavas elämäs edes maistaan viinaa)
  • Raukean täydelliseen tyhjyyteen
  • Pääsen Juoppojen Taivaaseen jossa on vain känniä, ei koskaan rapist…

0 voters

laitoin nyt tän ketjun tänne ihan sitä varten että voimme veivata tässä tätä… Eli kun ja jos loppusi on kuolema rapulis…niin mitä tapahtuu sen jälkeen? onko edessä Sanan mukainen “Juomari ei peri taivasten valtakuntaa” eli juomalla itsensä tappanut palaa helvetissä läpi ikuisuuksien ainoana tehtävänään silmitön tuskanhuuto? vai synnytkö jälleen Sammakoksi Sambiaan? vaiko onko karmanlain mukaan osasi joku kehitysmaan nälänhätäinen?

Yleensä alkoholi/huumekuolema päätyy ulkopuolisin silmin katsottuna tähän tilanteeseen… JÄRKYTTÄVÄ video…(nainen kuollut huumeisiin) mutta ehkä tämän videon radikaalius herättää jonkun todellisuuteen

youtube.com/watch?v=BT0__eK2GtI

Todennäköisesti peli jatkuu siitä mihin se jää. Viinaan kuollut syntynee uudelleen alkoholistina, joka alkaa vetää viinaa heti kun sitä käsiinsä saa. Ja kuolee ennen keski-ikää. Sitten synnytään uudelleen ja uudelleen vaan alkoholistina, kunnes keinolla tahi kolmannella onnistutaan katkaisemaan kierre, esimerkiksi ottamalla vastaan Herramme Jeesuksen Kristuksen Armo. Tämän jälkeen hän syntyy uudelleen esim Helluntailaisena, ja kokee samat ahdistukset kadotuksesta, mitä alkoholisti koki krapulasta.

Se että mitä kuoleman ja syntymän välillä sitten tapahtuu, voi olla aika pitkälti riippuvainen mitkä ne omat ahdistukset olivat elämän aikana. Juopolla on ikuinen delirium eikä viinaa ole missään ja helluntailaista hiillostaa sarvijaakko niistä muutamasta syntisestä ajatuksesta jotka matkan varrella oli onnistunut itseltään ja muilta piilottamaan.

Kiirastulen jälkeen sekä juoppo että helluntailainen pääsevät omanlaiseensa taivaaseen. Viinahanat aukeavat ja enekeliparvet hoilaavat. Tämäkään tosin ei ole ikuista, vaikka se tuntuu ikuisuudelta, vaan maapallo kutsuu työn raskaan raatajaa. Juopolla on edessään raitistuminen ja helluntailaisella maallistuminen! :smiley:

^ En aio katsoa Kalevin linkkiä. Katselen mieluummin yhä eläviä päihdeongelmaisia.

Mutta Helvetti on hyvin jännä! Tiesittekö että käsitys siitä kehittyi nykyistä muistuttavaan muotoonsa vasta keskiajalla?
Nykyinen evankelisluterilaisuus ei kai ota juurikaan kantaa helvetin tai edes demonien olemassaoloon, mutta ainakin usko viimeksimainittuihin elää yhä katolisuudessa, jossa tunnustetaan myös eksorkismi.
Maailman tunnetuin eksorkisti eli manaajahan oli Jeesus Nasaretilainen.

Moniin ihmisiin kuitenkin kolahtaa usko jälleensyntymään, ja elämän alkamiseen maan päällä uudelleen ja uudelleen. Ihan kiva ajatus muuten, mutta kuinkas moneen elämään tämän maapallon rahkeet enää riittää nykyisen saastumisen ja eko-tuhojen vauhdilla :question:

Bottom line: Helvetti tunnetusti jäätyi keväällä 2006. :bulb: youtube.com/watch?v=B5ZfQMOHB5k

Palan helvetissä, koska alkoholia käyttäessäni olen täydellinen ihmiskunnan pohjasakan perusmuodostuma, apinanperseen mätäpaise, kakkakuoriainen, huora, pahoinpitelijä ja aivoton paskapää. Siksi.

Minäpäs olen bazzi-bazukki, ektoplasman irvikuva, kuvainraastaja, guanokauppias, herkkukurkku, mattokauppias, makean veden merirosvo, karnevaali-intiaani, mullisaukko ja paatunut papukaija!

Tottakai juopot pääsevät Taivasten valtakuntaan eli mikään vaihtoehdoista ei ollut sopiva.

Pyhä Pietari karjuukin aina uuden erän tultua :“Onko holisteja,käsi pystyyn vaan” Ne jotka nostavat handunsa pääsevät sukkelaan jonon ohi. Muut joutuvat vielä special-syyniin ja heille on helvetti-optio vielä mahdollista.

Kyllähän se Pietari tuntee pomonsa direktiivin eli ei niitä enää helvettiin jotka siellä eläessään jo vuosia olivat !

Koskee siis vain juovia alkoholisteja ja narkomaaneja. Me raitistuneet joudumme double check tarkistukseen koska omahyväisyys on melko ilmeistä…