Kuntoutus

Jos tarvitsette päihdekuntoutusta, niin älkää ainakaan Sanaskotiin menkö!!! Siellä vain yksi hoitaja vetää keskusteluryhmiä ja jos hän on poissa eivät muut hoitajat kykene vetämään mitään keskustelua tahi ryhmää!!! Jos sattuu sairastumaan esim. pitkittyneeseen flunssaan, ei heidän kerran viikossa käyvä lääkäri kuulemma ota kantaa fyysisiin sairauksiin, vaikka antibioottikuurin usealle ilman tutkimuksia kirjoittikin!!! Minun olisi sairaana pitänyt lähteä kävellen parin kilometrin päästä lähteä hakemaan antibiootteja, vaikka muille ne haettiin autolla!!! Ja , kun pari kertaa sattui ensimmäisen kolmen viikon aikana suutuspäissään kiroilemaan, niin uhattiin uloskirjauksella, kun on kuulemma jonossa ihmisiä tulossa!!! Ja kun sain autokyydin apteekkiin, niin minulle annettiin kirjallinen varoitus ja taas uhkaus uloskirjauksesta!!! Tämä kaikki on kuulemma dialektista terapiaa… :question:

Niin, ja olen ollut aiemmin Kankaanpään A-kodilla, Jossa asiat toimivat!!

Sanaskoti onkin enemmän mielenterveyskuntoutujien paikka ja siellä vedetään hyvin samalla kaavalla myös päihdekuntoutujien “terapia”.

Täällä sama juttu Sanaskodissa. Hoitajat mielivaltaisia ja uloskirjaavat porukkaa jos on liian hankala potilas. Ei mitään käsitystä siitä että päihdehoito saattaa vaikka pelastaa jonkun hengen.

En suosittele oikeastaan kenellekään. Hoito on oikeastaan viikon aikana vaan muutama tunti ryhmiä ja ehkä omahoitaja keskustelu! Paikkana on hyvä ja viihtyisä mut hoitajat eivät ymmärrä oikeastaan yhtään mitään asioista sekä mielenterveys hoitoa ei ole vaikka kotisivuilla niin lukee. Olen tosi pettynyt paikkaan! Olen ollut 3 muussa kuntoutus mestassa ja ne on niiku huomattavasti parempia paikkoja! En suosittele! 1/5