Krapulaan vanhentunutta beetasalpaajaa?

Kiire oisi saada vastauksia, huomenna eli siis jotain 5h päästä alkamassa sellanen krapulahelvetti, että vaikea oli putki edes uskaltaa katkaista. Ollut hirveitä kokemuksia ja nyt elämän kiisitilanteen takia tuli sitten yli viikon putki 20 a-annosta per päivä. Moka siis tapahtunut mutta mites tästä liskohelvetistä yli vielä?

Muistin että minulla beetasalpaajia, ovat tosin jo vanhentuneet 03/2017. Onko kukaan käyttänyt tähän nyt jo alkaneeseen jumalattomaan pulssiin niitä? Kun rytmihäiriömäistäkin oiretta. Eivötkös lisää tosin hikoilua mikä myös krapulan ykkös juttu? Ja onkohan tuo että vanhentuneet 1,5v sitten joku vakavakin juttu? Pakko oisi varmaan huomenna ja ylihuomenna niitä ottaa, ei tuo sydärikään vaihtoehtona mukava ole.

Arvostus joka kokemuksesta ja neuvosta.

Seuraavat 48h menee sängyssä liskojen kanssa kuitenkin.

Eka postini tänne.

Niin ja kyseessä Ranoprin 40mg, niitä kai voisi 2-3 uskaltaa päivässsä ottaa jos tuo krapula tai niiden lievä vanhentuminen ei ole este?

Niin ja saa kertoa myös, onko teillä muillakin ollut krapulassa rytmihäiriömäisiä tuntemuksia että ihan kun pumppu vetäisi jotenkin “väristen” välillä pari lisälyöntiä? Ei yhtään mukava lisä maailman hirveintä krapulaa odottaessa että pitääkö pelätä sydänkohtaustakin?

Siitä koko ajatus beetasalpaajista.

Ps. Ja en kyllä 100-varmasti kykene huomenna mihinkään ruuhkaiseen päivystykseen. Tiedän jo nyt etten ulos ulko-ovesta uskalla. Jopa tulee olemaan muistutus liiasta alkoholista.

Niin ja voiko krapulassa ottaa Antabuksen jos varma että puhaltaisi jo nollat?

Haluisi varmistaa ettei tämä enää toistu.