Koukusta koukkuun.

Eli lopetin vajaa 2kk sitten aika reippaan subun käytön. 2-8mg päivässä IV, noin 2 vuotta. Kärsin reflat ja tein kuolemaa kotona 11vrk. Ilman silmällistäkään unta. Se oli aika rankkaa. Sit nöyrryin hoitoon,todellisuudentaju hävisi,univaje.
Nyt on tilalle tulossa bentsokoukku. 3vk noin 50mg pamia päivässä. Neljä liuskaa vitosia jäljellä. Kysyisin että jos on selkärankaa riittääkö nuo 4 liuskaa tiputtamaan tulevat reflat siedettäväks.
En oo eläissäni kokenut mitään niin helvetillistä ku bupre reflat. Ja aika pahoja juttuja kuullu benuostaki.
Ja ei, eivät uusi reseptiä koska en vienyt niitä hoitajalle joka olis annostelu joka aamu “tarvittavat”

:slight_smile:

Huomenta. Joo itellä meni aika pahaksi tuo unettomuus, alkuun tietysti vieroitusoireet teki sen, ja sen jälkeen se vaan jäi eräänlainen kammo nukkumista kohtaan. Tai ei niinkään nukkumista vaan se että pitää yrittää käydä nukkumaan. Pikkupirut kuiskii pään sisällä et nukahda nukahda nukahda.
No et varmasti nukahda. Nyt on kyllä lääkitys että uni tulee, ja varmasti. Mutta herätyksen jälkeen menee tunteja ennenku palaa takas “ihmiseksi” eli kyseessä 2x50mg levozinia illalla. Ketipinori poissuljettu vaihtoehto koska ne levottomat jalat minkä ne aiheuttaa on taas sellasta helvettiä 2 tuntii. Mukava kun vastailit. Ihminen kestää paljon fyysistä kipua , PALJON. Se tuli koettua , mutta unen kun menettää, silloin on kusessa. Pelottaa jo tulevat bentsoviekkarit jos ja kun se menee taas päivien tai viikkojen valvomiseksi, että kestääkö pää näin lyhyen ajan sisään moista. Mutta voimia sinnekki, kyl myö tästä selvitään. Ja mitä tulee koukkuuntumiseen noihin unilääkkeiden, ite en ole " tervettä" unta saanut viikkoihin. En usko että sitä niinkään enää tarvitsee läheskään joka ilta/yö, se vaan jäänyt päähän, jos et ota paria unipilleriä,et nuku. Ihmispää on riittävän outo ilman että sitä pitää vielä kaiken maailman myrkyillä tuhota.

PS. Nuoruusvuosina viina oli myös minun piruni. Ikään kuin huomaamatta se vaihtui vaan kovempiin. Miedot ei antanut riittävän hyvää tunnetta ja kirkkaita ei pää kestänyt, se meni aina rähinäks,aina. Hyvää jatkoa ja toivottavasti sinusta vielä kuuluu. Ja muistakin tottakai. Käsittääkseni näillä sivuilla on jokaisella erinäisiä ongelmia päihteiden/lääkkeiden kanssa.
Voi kuulostaa jeesustelulta mutta asioista puhuminen oikeesti auttaa. En uskonut minäkään vielä 2kk sitten, nyt tiedän että se auttaa.

Niinpä, koukusta koukkuun. Mikä tilanteesi on nyt?
Bentsoja pitää vähentää pikkuhiljaa. Kannattaa todella pistää peli poikki koukuttavien aineiden kanssa. Keskustele myös hoitavan tahon kanssa tästä.