Kornin kitaristi kertoo meta-koukusta

Harvinaisen suorasanainen artistihaastattelu tuolla: rumba.fi/kornin-ex-kitaristi … aani-5917/

”Olin ehkä 21- tai 22-vuotias, kun pari kaveriani ryhtyi myymään piriä Bakersfieldissä, jossa vartuimme”, [haastattelun aikaan] 38-vuotias [ja ensi heinäkuussa 40 täyttävä] yksinhuoltajaisä Welch sanoo.

”Sekoilin aluksi aineiden kanssa vain viikonloppuisin. Kun liityin Korniin, vuokrasimme treenikämpän, jonka omistaja oli diileri. Sen jälkeen aloimme vetää huumeita päivittäin.”

Welch yritti jättää aineet lukuisia kertoja. Hän kävi vieroituksessa, leikkasi kerta-annosten määriä, pysytteli omissa oloissaan ja lepäsi niin paljon kuin pystyi, muttei mikään tuntunut toimivan.

”Metamfetamiinin käytön lopettaminen aiheuttaa väsymystä, koska aine on piriste. Silti oli noustava sängystä, käytävä bänditreeneissä ja niin edelleen. Minuun iski syvä masennus. Tuntui, etten pystyisi katkaisemaan kierrettä ikinä, ja juoksin taas itkien diilerin luokse.”

jne…

Mielenkiintoinen uskoontulo doupinlopetustarina taas. Huvittavaa, että jokainen löytää sen jumalansa vasta sitten, kun hengenlähtö alkaa oleen lähellä.

Jep, niin, follow the leader ei ollu enää kova ku siit tuli hittilevy, ei enään magukselle käy julkisesti myöntää et uppos sekin. KEWL kun pitää olla. :laughing:

Teinipoikana tuli varsin paljon kuunneltua pilvessä Kornin Follow the Leader-levyä. Vieläkin tulee kylmät väreet ja nousee hymy kasvoille, kun polttaa hyvät savut ja laittaa strereoihin edellämainitulta levylta Got the Life:n.

Todella hienoa, että on “parantunut” jne, mut vituttaa silti tollanen "ilman jeesusta ei pääse ikinä eroon huumeista -meininki. Toisaalta ehkä se asenneongelma onkin vaan mulla.