Kokaiininkäyttö

Moikka.

Mieheni viihdekäyttää kokaiinia toisinaan. On luvannut olla käyttämättä, mutta se tuskin pitää pidemmän päälle kun kaveriporukka on samansuuntaista sorttia.

Haluaisinkin kysyä, että onko mitään sellaisia asioista joista vaikka seuraavana päivänä voin havaita että nyt on käytetty jotain. Omakohtaista kokemuksia? Ahdistusta, univaikeuksia, levottomuutta tms?

^ Suattaapi olla, vaan suattaapi olla olemattakin. Jos kokaiinin käyttö rajoittuu kerrallaan vain yhteen iltaan ja näitä iltoja on verrattain harvakseltaan(Sanotaan esim. 1-2 kertaa kuussa), eikä miehesi ole erityisen herkkä stimulanttien haittavaikutuksille, ei tuosta kummoisiakaan jälkilöylyjä tule. Korkeintaan saattaa olla vähän tavallista väsyneempi. Ihminen voi myös olla ahdistunut, levoton, uneton, väsynyt jne. muutenkin ja ihan ilman mitään huumeita. Lisäksi jos kovin neuroottisesti kyttäät merkkejä mahdollisesta kokaiinin käytöstä, voit alkaa nähdä niitä silloinkin, kun niitä ei todellisuudessa ole.

Eiköhän keskustelu ja avoimuus ole tässäKIN asiassa rakentavampi polku, kuin kaikenmaailman kissa-hiiri- ja salapoliisileikit. Kyse on kuitenkin kait aikuisesta ihmisestä, jonka huumeiden käyttöä et voi millään estää, jos hän käyttää haluaa. Jos sitä luottamusta, avoimuutta ja keskusteluyhteyttä ei löydy, lienee aiheellista miettiä, onko parisuhteessa muutakin ongelmaa, kuin miehen ajoittainen koksun niistäminen.