Kokaiini suoneen?

Vetääkö ketään kokaiinia suoneen? Joutuuko sitä tuuppaamaan 30 min välein?

Eiks kokaiini oo vähä niiku nenä ja huuli juttu :=?

Kyllä ainakin Motley Cruen Vince Neil löi koksua hihaan uransa alkuaikoina, kun hänellä ei ollut niin paljon pistää siihen rahaa.

Edward Bunkerin Verikoirat kirjassa päähenkilö löi koksua hihaan, ja siinä oli kerrottukin miten fiilikset eroavat nuuskaamisesta, mutten oikein enään muista, miten se sitten eroa…

Ja ei kai sitä ihan 30 minsan välein joudu hihaan tuuppaamaaan, muttei se kai kovin pitkäkestoista ole silläkään metodilla…

… Milläköhän kaikella suomeen tullutta kokaiinia on jatkettu, en itse kokaiinia (ainakaan suomessa) suoneen heittäisi.

Btw: En heitä ränneihini mitään.

En usko että kolaa ois läheskää niin paljo jatkettu ku piriä.

on se kai vauvojen ulsotuslääkkeellä ja leivinjauheella aina välillä jatkettu, en ränniin vetäis mitään. Ja vaikka koksu ei oo täällä mitään huippua ja kallistakin on niin silti se hinta on sen väärtti ettei niitä laskuja tule, voi nukkua, syödä ja seuraavana päivänä on ihan ok olo, toisin kuin pirissä… jonka laksuissa sit on kärvistelemistä ja vie niin äkkiä huonoon kuntoon kun ei pysty nukkuu… Näin on!

Kaveri joskus nokitti (nokitin kyl itekki, ja pari muutaki) ni meinattii tukehtuu kaikki. Oisko ollu jollain leivinjauheel jatkettua?

ei se leivinjauhe sellaista aiheuta…?? tukehtumista…?? ja ainahan nuo aineet on jollain jatkettu, ainakin sitä lastenlääkettä käytetään, mut ei se aiheuta tukehtumista, pieni cacahätä vaan :mrgreen:

Siis se takertu kurkkuun ja nieluun ynnä muihin paikkoihin, ettei meinannu saada henkee :s

…mihin muihin paikkoihin :question: :unamused: :mrgreen:

muakin rupes kiinnostaa :wink:

Erogeenisiin paikkoihin… No ei, tonne nenään ja…ja… Prkl älä kysele :blush: :stuck_out_tongue: :laughing:

Ei voi muistaa… Hirveetä oli.

:laughing: :mrgreen:

Kylla kolaa voi heittaa hihaan,kaveri kertoi,etta IV koladosen jalkeen oli aivan vitun hyvissa ja ns. tajusi mista kolassa on kyse. Suomikola on muuutenkin yleisesti ottaen niin vitun luokatonta,melkein pakko heittaa hihaan etta sanoo mitaan. Siita en tieda tarkemmin etta pitaako se jotenkin erityisesti vasata ennen hihaanheittoa vai riittaako ihan perinteinen veteensekoitus+fiman lapi ruutaan metodi.

Noista jatkeista: Tutulle oli kerran tullut vastaan lirpakkaa, jota se oli alkanut fiksailee, niin ku se oli saanut sen aineen veteen, niin se oli turvonnut samantien ku pullataikina. Oli jääny vetämättä… :smiling_imp:

Oon heittänyt kolaa räpylään, toimi vähän aikaa ja oli ihan kivat nousut… Nokaan menis, jos olisi enemmän ja parempaa.

Rännäämällä joutuu vetää useemmin vielä ku nenään… Ainaski luulis…

No enpä usko… sit sais istua neula käsivarressa ihan nonstop :mrgreen:

No mut eikös se niin mee, et rännäämällä se vaikuttaa nopeemmin ja kovempaa, mut myös laskee nopeemmin ? Ainakin pirin ja naksujen kohalla näin…

…aika työläiseksi sit kyllä menee, kun nokkaan pitää vetää noin 23 minsan välein…