Kissanruoka

Onko kissanruoka ravitsevaa? Vituttaa kun ruokin kissoja jollain 50snt purkkiruualla ja tulee jo näkönälkä kun se kastike "liha"paloineen näyttää niin kivalta. Funtsinu jo kauan miten se eroaa paskalaatusista ihmiseineksistä…
Faktahan on ottä sekavat mummivät leppoisilla eläkepäivilläänot ostelevat yhä koiranmakkaraa koska on halpaa ja sitä Best-In tekstiäkään eivät vaoilla silmillään hoksaa vaan napostelevat semmosta menemään. Niin onko typerää että nisti keittelee lihasopat kissojen purkkiruuasta? Kertokaa toki miten poikkeaa ihmissafkasta. Tiedän että teillä nytki on sipsien sijasta Sertiä kun siinä pupellatte mässyissänne.

:laughing: No ainaki siten et ne ei oo tehty ihmisistä! Kuten ei ihmisillekään valmistetut einekset.

Näinkö on, että ihan fakta? Mistäs tiedät? Mun äitini menee kohta eläkkeelle. Pitäisköhän alkaa vahtii et meneekö ne sen ostamat kitekatit kissan vai äidin omaan ruokakippoon…?

Yks eksä kerran maistoi kissan kuivaruokaa. Maistui kuulema suolaselta.

Oon itsekkin eläkkeellä, niin alkoi kissanruoka kiinnostamaan :slight_smile: Ei kyllä uskois että suolaselta maistuu eläinten ruoka, koska eihän ne tarvitse suolaa. Ja kissojen raksuista tulee mieleen hapankorppu.

Lähinnä kai nuo eroo siinä, että lihaa ei oo kissan- tai koiranruuissa kun 4% ja loput on sitten karvoja, luita ja muuta teurasjätettä, viljaa ja etenkin vettä. Näin siis halvoissa ruuissa. Eipä toisaalta jossain eineslihapullissakaan sitä lihaa ihan hillittömästi ole. Mitään mausteita ei tietenkään eläintenruuassa kans ole, mutta niitähän voi sitten ite lisäillä. Kokeile tehä pataa ja kerro tuliko hyvää! Kissanruoka ainakin haisee jo niin kuvottavalle skeidalle, että kiva olis kuulla saako siitä syötävää herkkua.

Vois tosiaan kokeilla. Ei olis kallis testi kun yks purkki maksaa jotain 50snt. Hiuka mausteita ja tolleen ni ois aika luja homma jos siitä sais syömäkelposta, Mutta voi mennä aika oksenteluks koska se hajo on loppujenlopuks aika nihkee.
Niin, köyhille narkkareille tiedoks et jos haluutte halpaa jauhelihaa ni kandee käydä elukkaosastol. Siel on pakasteessa halvalla jauhelihaa joka on ehkä hiuka ehtiny vanhaks menee, mutta ei se tapa.