Kiireellistä asiaa

Aluksi pahoittelen on vähän huonot olot niin en pysty nyt sen paremmin keskittymään tekstin laatuun.

Pistin tiistaina iv:nä fentanyyliä [Poistettu valmistusohjeita. -Päihdelinkin toimitus] Huonot olot alko siinä n.12h nauttimisen jälkeen, kaikennäköistä on tullut koettua mutta mikään ei vedä vertoja näille oloille. Jatkuvaa oksentelua järkyttävä päänsärky ja kuumetta todella reippaasti(kuumemmittaria ei ole mutta aiemmin ollut lähes 40 ja tämä tuntui vielä pahemmalta). eilen jo hieman alko olo parantua ja päänsärky hävisi mutta oksentelu jatkuu enkä ole pystynyt syömään mitään tiistain jälkeen. Tänään alkanut vatsasta poltteleen, joitakin sydämen pistoksia tuntunut, edelleen kuumeinen olo vaikkakin kuume pahimmista hetkistä hieman laskenut. Jokin outo maku ollut suussa myöskin kokoajan.

Eli siis kysymys kuuluu selviääkö tästä nyt ajan kanssa vaiko kannattaako hakeutua terveyskeskukseen? Kuinka vaarallista tämä Isopropanoli on jos sitä noin “puolet liian raakana on pistänyt”?

Moi!

[Poistettu haittojen vähättelyä. -Päihdelinkin toimitus] Oletko 100% varma, että ruiskussa ei ollut jotain muuta kuin fentanyyliä ja isopropanolia? Sydänlihaksen tulehdus… Hei pitäisikö sun mennä sairaalaan jos olo ei pikaisesti parane? :frowning:

VH

Moi.

fentanyylistä olen varma mutta siitä mihin se oli liuotettu niin en ihan 100% varmuudella voi sanoa [Poistettu valmistusohjeita. -Päihdelinkin toimitus] Toinen juttu mikä tuli mieleeni on että ruiskuun pääsi ensin verta ja suoni karkasi ja itselläni säheltäessä meni niin paljon aikaa että katoin että ruiskussa oli hyytyneitä veripaakkuja, eihän näillä ole mitään vaikutusta sairastumiseen?

Kiitos vastauksista pakko ilmeisesti lähtee terkkarille.

Joo kyllä se terkkari taitaa olla oikea paikka. [Poistettu haittojen vähättelyä. -Päihdelinkin toimitus] Lähinnä kuulostaa siltä kun olisit vetänyt 1 ml vedot kusta suoneesi :frowning: .

VH