Kauanko jokin aine näkyy thl-seulassa/ onko seula ehtinyt pu

Kaveri oli ottanu alphapvtä vai alfapvtä perjantaina kahdet tosi pienet eli tosi väh ja sit tiistaina otettin kusarit jotka lähti thl. Se o khoidos. Ni onko se kerenny hävitä ettei näkys tuloksissa siin kolmessa päivässä ku ne tulee sielt? Tää ois tärkee tietää et kandeeko tunnustaa ettei lähtis kotilääkkeet ku kaheks vkoks eikä kkdeks. :frowning: :neutral_face: :open_mouth:

En tiedä. Riippuu tietenkin kaverisi painosta, aineenvaihdunnasta, horoskooppimerkistä sekä seksuaalisesta suuntautumisesta.
Väitän että googlaamalla saat nopeammin ja paremman vastauksen kysymykseesi kuin kyselemällä sitä täältä. Itsekkin olen seuloista täällä aikoinaan kysellyt, mutta se kaikki tieto on jo valmiiksi tuolla internetissä.

Googlaa kyseisen aineen puoliintumisaika. Käsittääkseni puoliintumisaika kerrotaan viidellä ja näin saat suunta antavan tuloksen milloin kyseinen substanssi on poistunut kaverisi elimistöstä. Ainakin englanniksi löytyy varmaan kattavampia vastauksia kuin pelkän puoliintumisajan.

^ Erittäin hyvä vastaus…!! :wink:
Noita “ihmeellistäkin ihmeellisimpiä” kysymyksiä ku tääl riittää, vaik tosiaan vähän googlaamalla löytyis tietoa ihan riittämiin… :wink: :laughing: