Kansalaisaloite

Uusi kansalaisaloite: kieltolaki kumoon 2020.

Järjestäytyneen rikollisuuden tärkein rahasampo on saatava pois liivimiehiltä.

Poliisin resursseja on turha tuhlata yksittäisten käyttäjien vaatekomeroiden ratsaamiseen.

Lääkekäyttäjien rääkkäminen lopetettava!

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360

Lämmin kannatus. Pienellä lakimuutoksella saataisiin todennäköisesti ainakin muutama tuhat ihmistä pois rikollisesta maailmasta ja leimattuna elämisestä. Kannabiksen rajoitettu dekriminalisointi olisi joka vinkkelistä katsoen järkevää: inhimillisesti, juridisesti, taloudellisesti, päihdepoliittisesti… Rangaistukset lähes vaarattoman kasvin(!) käyttämisestä tai sen kasvattamisesta omaan viihde- tai lääkekäyttöön ovat täysin kohtuuttomat ja räikeässä epäsuhteessa yleiseen rangaistusasteikkoon.

Jari

Jokaisen joka haluaa muutoksen nykyiseen tilanteeseen tulisi kannattaa kyllä tätä aloitetta, niin teen myös minä!
Voisiko tämän aloitteen kampanjoinnissa tälläinen “jonne” olla jotenkin avuksi vai onko kaikki pelisäännöt jo lyöty lukkoon?

Varmasti aina jonkinlaista hommaa voisi tehdä tämän asian eteen niin työllistettynä kuin työttömänäkin.

Kampanjan kotisivuilla kk2020.fi löytyy ensimmäisen sivun lopusta ilmoittaumislomake jos haluat mukaan toimintaan. Tervetuloa tutustumaan!

Vain laillistaminen suojelee lapsia ja nuorisoa. Kieltolaki ei suojele ketään. Se on vaarana kun nuori haluaa kokeilla kannabista, niin mistä se sitä saa? No, tietenkin huumediileriltä. Mikä siinä on vaarallista? No, se tietenkin kun sillä on myös tarjolla OIKEASTI vaarallisia huumeita ja se ei kysy edes papereita, paitsi setelin muodossa. Miten me saadaan diilereiltä kannabis pois? No, tietenkin vain laillistamalla kannabis. Onko huumediilerillä alkoholia tai tupakkaa myös tarjolla? No, ei tietenkään kun sitä saa alkosta ja tupakkaa R-kioskilta. Siis jos kannabista saisi vain sille tarkoitetusta liikkeestä ja vain täysi ikäiset, niin lasten tai nuorten on silloin mahdotonta saada kannabista kun huumediilerinkin on pakko poistaa se tuotevalikoimastaan, koska se ei enää kannata. Over and out!