Kansalaisaloite: Kannabiksen dekriminalisointi

Allekirjoita kansalaisaloite kannabiksen dekriminalisoinnin puolesta.

kansalaisaloite.fi/fi/aloite/74

Allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla.

Peace.

Nosto.

Kannattaa muutenkin seurata tuota sivustoa KANSALAISALOITE.FI, koska kyse on sivustosta; johon on finally kehitetty pankkikirjautuminen. Sivusto, josta löytää myös mm EU-eron äänestyksestä 200 kansan"edustajille" sekä suoran demokratian (=Sveitsin malli) aloitteet! Nämä ovat 50 000 kerätyn nimen kanssa (puolen vuoden max aika saada nimet kasaan) käsiteltävä eduskunnassa; kuten ainoa tähän asti läpi mennyt, turkistarhaus-aloite. Ei siitä ole vielä äänestetty, mutta edes pientä demokratiaa näkyvissä; mikäli ihmiset jaksavat tehdä tai kirjoittaa aloitteita…

Tuo “eroon EU:sta” ei kyllä menisi koskaan läpi; ero egusta tai paketeista olisi ehkä ollut järkevämpi, mutta kyseessä IPU:n tyypit… Eivät halua/tiedä, että tietyt päättäjät ovat saaneet tasan sen mitä halusivat. Rikkaat rikastuvat, köyhät köyhtyy. Samalla ajetaan yrittäjyys alas, ainakin pk-yritykset… Keskiluokka maksaa, Islanti voi olla ylpeä Sveitsin kanssa; viimeiset, demokraattiset valtiot planeetalla. Tosin Islanti nostaa respectiä huomattavasti enemmän; kyse ei ole kuitenkaan veroparatiisista… Siellä löytyy rehellisiä edustajia, koska KANSA päätti kaadetaanko pankit vai maksetaanko!

USAssa Washington ja joku muu tärkeä osavaltio laillistivat ganjan, tosin laki sotii maan muita lakeja vastaan… Me valitettavasti kumarramme Länteen (+ näytämme persettä Itään), joten kaikki positiivinen muutos sieltä suunnasta kannattaa noteerata. :unamused: Kova kiirus NATOon, vaikka vasten kansan mielipidettä. Onneksi säätivät lain, jossa meidät voidaan liittää liittovaltio eurostomafiaan sekä natoon (esim) tarvittaessa ilman kansan suostumusta… Maksammehan jo nyt 10milj/v + sallimme yhteisoperaatiot (& salatut lennot yms) liitolle pohjoismaiden nimissä…

Ganjasta saa paljon muutakin kuin THC:tä joten pieni pohtiminen päättäjille olisi melko mukava yllätys… Turun AMK ylläpitää kuituhampun hyötyjä sekä hakee kasvattajia osana projektityötä; sieltä saa puolueetonta tietoa!

Verot 600%, niin gemmi n. 12€ kasvatuskuluineen viihteeseen/lääkkeeksi; ruoka-, tekstiili-, pelletit (=energia), maaperän parantaminen & lannoitevapaa kasvi yms yms. Offiksi menee ja sekavaa tekstiä väsyneenä & ilman kunnon old-style-näppäimistöä kirjoitettu teksti, mutta pointti varmasti tuli selväksi… :wink: En jaksanut edes linkkejä laittaa, mutta haku löytää; aloittajan viestin linkin kautta pääsee sivustolle sekä Ajankohtainen 2 tämän vkon ohjelmassa kertoi tuosta USA-ganja laista…

Nimet julkaistaan eduskunnalle ainoastaan, mikäli 50 000 nimeä täyttyy ja myös kaupan edustalla voi nimiä vanhalla tyylillä kerätä. Tuo pankki-tunnus on tehty Tupaksen kautta, joten kyseessä ei ole mikään epämääräinen tietojenkeruu, vaan pankkitunnarit & avainluvut kuten monessa netin ostopaikassa. :slight_smile:

Mä en itse osaa oikein sanoo tähän mitään.En kuitenkaan haluisi suomeen mitään amsterdam meininkiä,että turistit tulee vaan tänne polttelemaan ja sekoilemaan.Siellä Hollannissakin kuulemma aika karua se meininki loppupeleissä on.Tietysti olisihan tossa hyviäkin puolia…

^Damissa sitä sekoilumenoa oli lähinnä keskustassa, ja sitäkin oikeastaan vaan iltaisin. Paljon chillimpi meno siellä silti oli kuin esim. Lontoossa imo. Mä en ite enää juurikaan hiisaa mutta ei siitä mun mielestä pitäis ketään rangaista jos haluaa niin tehdä. Eihän tossa aloitteessa puhuta mitään kannabiksen myymisen sallimisesta eli varsinaisesti laillistamisesta?

Se toinen osavaltio oli Colorado, ja lait ovat tosiaan vastoin liittovaltion Substance Actia, sitä en tiedä, onko esim. Obama ottanut tähän mitään kantaa.

Monessa eurooppalaisessa maassa kannabis on laitonta, mutta siihen ei puututa juurikaan sen harmittomuuden vuoksi… Näin toivoisin sen meidänkin maassa menevän. Kannabiksen käyttäjien (ei myyjien) rankaiseminen on täysin älyvapaata.
Tämän iltasadun juuri luin 6v lapselleni, ehkä maailma joskus muuttuu tämän asian suhteen :sunglasses:
justaplant.com/finnish/01.html

Nosto. youtube.com/watch?v=TXdeZsIFaik