Kaikki sekaisin.täältä tullaan taas

Joo o. Henkseleitä paukutellen edellisen kerran mentii. Ja täältä tullaa taas… aina sama kaava. Muutama kuukausi meni hyvin. Sitten kympillä kokeilee ja heippatirallaa siitä panokset nousi päivä päivältä ja pikavippiä kehiin mistä vain saa. Joka kerta isoin paukku lähtee siitä kun parisuhdeongelmia. Puoliso lupaa olla tukena, mutta kun hyvä jakso päällä tukeminen unohtuu ja siitä helppo vajota taas pelimaailmaan pakoon kaikke ikävää. Ärsyttää niin ettei meinaa pystyä edes kirjoittamaan. Toisaalta tänään päätin taas että nyt loppui ja silti mietin alitajunnassa mistä saisi pelirahaa että voisi huomenna pelata. Voittaminen on jo ihan toissijainen juttu, tiedän että pelaan, vaikka voittaisin, kaiken takaisin. Pelipoikki toimi sen hetken mutta edes siihen kontrollipuheluun en pystynyt vastaamaan kun oli pelivaihe päällä pahimmilaan. Nyt mietin että annettava kaikki rahat puoliso hallintaan kun oma hallinta pettänyt nyt niin monta kertaa. Mutta miten tän itseinhon ja alemmuudentunteen saa pois? Siitähän kaikki johtuu että rankaisen itseäni pelaamalla

Psykologi voi auttaa sinua hyväksymään tilanteen. Minulle parasta oli se, kun uskalsin mennä jutteleen. Halusin saada elämäni hallintaani. Suurin oivallus on ollut se, että en ole muita huonompi, vaikka olen pelannut ja hävinnyt. Itseluottamukseni koheni ja yläpää kestää paremmin, vaikka edelleenkin aivopieruja tulee, mutta vähemmän kuin aiemmin. Ja aiemmin ne johti siihen, että kaikki meni.

Kun itseluottamus koheni, niin halusin olla enemmän tekemisissä muiden kanssa. Tämä taas nosti mielialaa ja innostuin esim. liikunnasta. Kaiken tämän positiivisen ketjureaktion käynnisti psykologi :slight_smile: Suosittelen keskusteluapua. Voimia ja tsemppiä!