kaikki ok

kaikki ok, näil mennää. kiitos vastauksista:)

Joo, ei noita bentsoja kannata vuosikaupalla päivittäin syödä. Itsellä ne on ainakin vaikuttanut muistiin ja järjenjuoksuun aika paljonkin. Et oo aatellu kokeilla mitään SNRI tai SSRI lääkkeitä? voisivat pidemmän päälle auttaa tollaiseen.

Ja toinen on liikunta, koitat vähentää sitä kaljanjuontia minimiin ja alat vaikka käymään 2 kertaa viikossa salilla? Jos tuntuu aivan ylivoimaiselta niin käy pyytämässä lääkäriltä vaikka voxraa, itsellä auttoi ja sain asioita hoidettua jotka tuntuivat ennen sitä ylivoimaisilta.

Sinänsä tutun kuuloista, ja moneenkin kohtaan voisi kommentoida. Varmasti pystyisit elämään “normaalia” tai ainakin parempaa elämää jos oikea tapa löytyy.

Itsellä kannabiksen rankka vuosia jatkunut lähespäivittäiskäyttö toi esiin jotain paniikkitaipumuksia ja muutakin, mutta ongelma paheni vasta siinä vaiheessa kun aloin lisäksi juomaan päivittäin, sen polttelun ohella, ja lopulta vuosien jälkeen lähinnä vaan juopotelin. Paniikkioireita, ahdistusta, vainoharhaa, unettomuutta. Lopulta ei kehdannut mennä kaljakauppaan aamulla ilman rohkasuryyppyä. Bentsojen vakikäyttö lisäsi hullunmyllyä ja vainoharjojakin alkoi ilmestyä sillon ja lopulta päädyin osastolle.

Bentsojen syönti ihan selväänkin päähän tuntuu tekevän minusta lähinnä ärtyneen ja sekavan. Olen todella rauhallinen ihminen, ja aikuisiällä ainoat rehaamisena ovat tapahtuneet ison bentsoannoksen vaikutuksessa, eikä ole ollut edes alkoholia mukana. Melkoinen rauhoittava. Huomannut niistä myös sen että vaikka helpotus ahdistukseen voi olla todellinen, se on tilapäinen, ja riittävän voimakas vain niin suurilla määrillä että alkaa muistikin katkoon ja käytös häiriintyyn.

Mitään varsinaista vastausta en osaa antaa siihen mitä pitäis tehdä ku tuntuu ettei kestä olemista muuten. En oo kovin hyviä kemiallisia vaihtoehtoja löytäny. Saattaa kuulostaa tuubalta mutta mulla on vuosikausiin parempi olo ollut sen jälkeen ku muutin pois betonihelvetistä ja aloin syömään monipuolisesti luomuruokaa ja viljeleen sitä ite :smiley: Mut se on vähä vaikee toteuttaa jokakämpässä.