Kaikki mahdolliset pelit...

Noniin lueskelin täällä näitä juttuja ja ajattelin itekkin ottaa osaa. Oma peliura juontaa juurensa tuonne noin 15 vuotta taakse päin (jolloin olin 10v) silloin tuli aloteltua hedelmäpelien pelailu. Homma karkasi käsistä kun olin 15v sain silloin omalle pankkitilille kortin jolla sain nostettua rahat sieltä mitä vanhemmat ja sukulaiset oli sinne laittanut koko lapsuuteni aikana n. 10 000 mk, no kuten arvata saattaa ne kesti noin puolivuotta ja oikeastaan mitään niillä rahoilla en ollut saanut. Nyt vakituisessa työssä olessani olen tullut seuraavaan rajapyykkiin kun päivässä tappiot alkaa olemaan yli 500e kipuraja alkaa ylittymään. Nyt olen siis jättänyt kolikkopelit pois mutta tilalle on tullut paljon pahempi asia eli netti kasinot.

Pisin aika mitä olen ollut täysin pelaamatta on 2kk. Eli olen pelannut oikeastaan koko h…tin elämäni ajan n 80% rahoistani. Velkaa ei ole onneksi muuta kuin mitä visalaskuista tulee. Muttta summa jota olen tähän mennessä pelannut hipoo varmaan 80 000e.

Nyt olisi tarkoituksena päästä jaloilleen. Kaikki haaveet mitä elämässä on ollut tuntuu lentäneen jonnekkin h…tin kauas. Saadappa jostakin ne rahat takaisin mitä on tullut pelattua. Saisi alkaa elämään täysipainoista elämää eikä tarvis miettiä ostaako kaupasta voileviä vaiko oivariinia (selvä hintaero).

Nollatoleranssi on minulla ainoa oikea ratkaisu. Olen todella helposti koukkuun jäävää tyyppiä. Jos alan juomaan juon samantien koko viikon… Onko muilla kokemuksia siitä että jä kaikkeen mahdolliseen koukkuun? itsellä ainakin tuntuu siltä.

En jaksa lukea itse tätä omaa kirjotusta niin anteeksi jos jutut hieman rönsyilee mutta nyt on vaan sellainen olo että on pakko avautua.

Ps. Älkää ikinä antako lapsienne pelata edes kolikko pelejä.

,

Kyllä vaan. Mutta humala kortissa. En voi laskea mutta noin 100k. Velkaa ehkä 10k. Ei töitä. Ylävatsaan koskee ja sydän tykyttää.

Nyt mennään taas tyhjin käsin. Muuten en velkoja pysty lyhentämään kuin pelaamalla.(korttia). Humala taas astui kuvaan ja…

Voimia!!!

Voittaisitko kortissa ilman humalaa? Nimimerkillä: Kusetin itseäni monta vuotta, että pystyisin voittamaan pokerissa ja olen hiton hyvä pelaaja, mutku mulla on paska tsägä ja muilla hyvä, tai että jos pelaisin aina vain selvänä niin olisin voitolla.

Syy jatkuviin katkeamisiini oli kuitenkin hyvin yksinkertainen, vaikka en halunnut sitä nähdä tai myöntää silloin: Olen peliriippuvainen ja peliriippuvainen ei voi voittaa uhkapeleissä (pokerissakaan) koskaan. Addiktio ei anna siihen edes mahdollisuutta. Joka ikisen talletuksen on peliriippuvainen tuomittu häviämään lopulta, aivan sama minkä tekosyyn sille laittaa.

En tarkoita millään pahalla, tiedän vain tuon ajatusmaailman.

Kyllä totta kirjoitat ja epätoivo luo lisää samaa. Humalassa se moninkertaistuu, valitettavasti ei taalat.