Just in case...

Tein tuossa juuri fentanyylipiikin varmuuden vuoksi… Siinä on kyllä sen verran sitä tavaraa että lähtee henki vaikka koko lääniltä tällä setillä.

Tunnen oloni vain nyt turvallisemmaksi kun on tällainen varmistus mukana. muihin en sitä tietenkään käytä, enkä varmaankaan itseenikään.

Mutta tilanteeni on vaan nyt sellainen että tämä on tarpeen…

Mitään sääliä en hae, enkä halua. Että vitut säälistä. Toivotaan että tein turhaa työtä…

Karvaiset sedät kolkuttelemassa kirveellä oveen ja odottamassa joka nurkan takana tilaisuuttaan päästä kiinni? teitkös ihan tableteista suoraan vai saitko jostain esim oxanestia.?

Oikeastaan vittuakos se sulle kuuluu mutta laastarit ovat näppäriä tähän tarkoitukseen.

Anteeksi kun kommentoin, en tarkoittanut sillä mitään pahaa :confused: Ajattelin vaan kommentoida kun tällaisen ketjun teit. niin saahan ne laastareistakin melko hyvin liuotettua. :unamused:

[size=200]DON’T[/size]

oxanestin vaikuttava aine on oksikodoni, kuin myös oxynormissa ja oxycontissa…fentanyylia taas löytyy esim. durogesic laastareista…asialla ei nyt niin seksuaalista merkitystä tässä tapauksessa ole, mutta ajattelimpa oikaista asiaa =p…oksikodoni lähimpänä morfiinia ja fentanyyli 70-100 kertaa mopoa vahvempaa…no…erittäin vahvoja kummatkin anyway…jättäisin vedot väsäämättä kyllä!