Jouduin katkotlle

Miten ne tutkii alkoholin käytön ja kauanko se näkyy, tulee uusi lääkitys ja ei yhtäkään pilsneriä edes saa juoda. Kutsu AA:han tulossa ja pikkasen kiinnostaa tekniikka millä katsotaan onko kaljaa menny et onko se vain kysymyksiä vai testi ja jos testi kauanko näkyy, maksa arvo on nyt 3. Toki lopetan kun saan uuden lääkkeen kuukaudenpäästä ja tässä juon viimeisiä kaljoja. Onko tietoa moisesta testistä.

Eiköhän ne maksakokeella sen katso jos katsovat,mikäs gamma gt se nyt olikaan sen verikokeen nimi,joku sellanen,mutta eihän tää mitään varmaa ole vaan ihan hatusta heitin.

^^ Tarkoitatko nyt A-klinikkaa??? Saanko udella, miksi sinne olet joutumassa? Eväävätkö ne sulta mahdollisesti lääkityksen, jos käy ilmi, että käytät alkoholia? Jos ne vain kyselevät, niin sen kun valehtelet, mutta verikokeissa onkin hankalampi kusettaa. Pelkästään kohonneet maksa-arvot nyt eivät kerro välttämättä siitä, että viinaa on tullut otettua. Maksa-arvot voivat nousta muistakin syistä, esim. niiden sun lääkitystesi takia. Eikös sulla se diabetes ollut? Saattaa kai sekin maksa-arvoihin vaikuttaa, en kyllä asiasta varmaksi tiedä mitään. Sitten on kyllä muita verikokeita, joilla pystyy tarkemmin selvittämään nimenomaan sen, onko alkoholia käytetty. Joku veren punasoluihin liittyvä juttu se taisi olla. Siinä on kai hankalampi selittää, että se johtuisi jostain muusta. Siitäkään en kyllä tiedä mitään, kuinka pitkään pitää olla juomatta, että ne arvot palautuisivat ennalleen. Riippuu kai sekin ihmisestä ja siitä, kuinka paljon on tullut ryypiskeltyä.

^ Ja jos kyse A-Klinikasta ja lääkkeiden anto siirtyy sinne, niin kait ne voi tehdä myös pistokokeitakin ihan puhalluttamalla? Ainakin muistaisin kun itse kävin puolisenvuotta (ihan vain sen takia koska lääkärini oli siellä töissä) niin kyllä silloin ainakin ihmisiä välillä siellä puhallutettiin. tosin entiedä oliko he näitä ketä hakivat päivän lääkityksenänsä / 3 päivän tjsp, millä sopimuksilla nyt mennäänkin. Ite kävin 1-2kk:n välein uusimassa vain respat, muuten en siellä käynyt eikä kukaan sinne lähetettä tehnytkään.
Itte olisin ainakin varovainen sen alkon suhteen jos ne nyt on sen ottanut silmätikukseen, kärähdys siitä ja kiva sitten niillä sinunkin kivuillasi olla ilman kunnon troppeja.

Joo, Gamma-GT taisi olla juuri se maksa-arvo, josta parhaiten näkee alkoholin käytön, muut maksa-arvot voivat kai heitellä helpommin muistakin syistä, mutta kyllä tuo Gamma-GT:kin kai voi muutenkin nousta. Joku ei-varsinaisesti-maksaan-liittyvä-arvo se oli, josta juopottelun kaikkein varmimmin näkee. Näin siis muistelisin.

Ähku tämäytin kolarin heti aamusta ja vähän yli ja ja tässä on sattunu pienessä pilsnerissä ny yhtäsun toista ja parhaillaan istun kolmipistetukivyössä joka johtui tuolin käsinojan katkeamisesta kun ukkonen tuli jullään ja mun helpois sammuttaa koneet 5sek ja semmomen pitkä pötkylä etsammuu kaikki ADSL purkit sun muut niin tuolin kahva petti ja jäi selänalle. Oikeusaputoimistosta lakimies hoitaa mutta on tampereella ja viikon Vaasassa, oikeus käydään hki ku Jyskin asianajaja on sielä. Veivät kesän ja selkään jää ikuinen vika, huonekalujen tavarantarkastaja kuopiossa ja saa haasteen oikeuteen. Käyn antamassa pari puhdasta näytettä niin saan ne saakelin kipulaastarit eli lääkitys kyllä pysyy omalääkärillä, poliiseille sanoin että jos vaikuttaa mun aselupiin ammun aivontpihalle.

Siis kolarissa sinulla oli promilleja yli 0.5? Siitä syystä katkolle jne? Aseluvista en tiedä, mutta hyvin voi nekin kyllä viedä, varsinkin jos kuulee tuollaisia, että läväyttää aivonsa pellolle, saattavat pistää siitä vielä mielentilatutkimuksiinkin.
Joo tuo ukkonen on aika paska, itte vaikka maalla asunkin niin yleensä tietokoneet, telkkarit yms jyllää silti päällä tai vähintänsä on seinässä kiinni, yli 500e:n tavarat on yleensä kiinni ylijännitesuojassa. Ei varmasti olisi haittaa myöskään laittaa vvsk:n taakse laitteita kun alakerran sähköt vedetään vielä uusiksi uuteen rasiaan.
Kerroppa sitten miten on mennyt oikeudenkäynti esim tuon tuolijutun kanssa, harvemmin kuulee että jyski tai ylipäätänsä muu huonekaluketju on maksanut korvauksia, tosin jos se ihan selvästi on se tuoli jotenkin viallisesti tehtaalta tullut, niin varmaan sitten korvauksia makselee. tosin voi vedota, että ei kuulukkaan kestää aikuisen miehen römistessä sen päälle tjsp.
Iteltä ei viety lääkerespoja tai muutakaan kun ajoin kortin tuossa pari vuotta sitten hyllylle 8kk:si. sama lääkäri säilyi jne, eli ei kans vaikuttanut lääkkeisiin eikä mihinkään muuhunkaan kuin vain kortin päälle. Ei edes katsottu onko lääkitystä jne, eikä lyönyt tikkaria suuhun tai mihinkään kusitesteihin kun myönsin laitoksella pidätysputkasta päästyäni, että puhallus + verikoe on ihan riittävä todiste minua vastaan.