Join pullon ressua eikä tee mieli kessua

Join tunti sitten putelin ressua ihan sellaisenaan 2dl. Pikku hiljaa vaikuttaa, sellainen painontunne raajoissa ja päässä suhisee. Maha hiukan murisee.

Kohta on paineentunne myös persreiässä jos ihan ressuna vedit, etkä erotellu dxm:ää siitä. Nimim. Kokemusta on.

oli kyllä melkoinen vatsantyhjennys, mutta sen arvoista, monta tuntia meni ihan kujalla,näin jopa näkyjä
en voi todeta kuin wou!

eikä tehnyt yhtään mieli tupakkaa, jota kiskon normaalisti kaksi askia päivässä.

Joo kyllä siitä muuten ihan kivat olot saa mut noi laksatiiviset vaikutukset on kyllä kirjaimellisesti perseestä, eli resilar on hirveetä myrkkyä. Tota on vuosia sitten tullu litkittyä suhteellisen paljon mutta jossain vaiheessa oli pakko ryhtyä kotikemistiksi ja erotella dextrot ressusta kun meinas lentää laatta kun vaan haistokin sitä pulloa. En ole kyllä vuosiin koskenut koko huumeeseen, sillä saa kyllä aivosoluille sanoa hyvästit jos alkaa enemmän kiskoa. Sellanen 1-2 kertaa per vuosi kannattaa pitää.

Ps. Älä käytä dekstrometorfaania nikotiinista vieroittautumiseen. :smiley:

Muistaakseni jonkun tutkimuksen mukaan, mikä täällä joskus oli, tuo on ihan höpö höpöä, että tappaisi aivosoluja. Alkoholi kyllä on tehokas aivosolujen tappaja.

Itse jonkin aikaa DXM:ää semisäännöllisesti käytettyäni menin jollain tavalla “jumiin”, mistä toipuminen kesti useita kuukausia. En tiedä millaista aivovammaa se aiheuttaa jos aiheuttaa, mutta oman kokemukseni perusteella en halua koskea siihen enää edes yskänlääkekäytössä. Trippailu oli ihan kivaa, mutta selvänä oleminen tuntui sinä aikana siltä, että kasvojeni eteen olisi vedetty harso enkä oikein saanut mistään otetta kunnolla. Sangen kamalaa.