Jes, nyt mä tajuun

Jes, tänään mä tajusin yhden erittäin tärkeän asian. On ilo ilmoittaa kaikille se tasapuolisesti, meikä poika teki sellaisen päätöksen et ei enään koskaan minkäänlaisia rahapelejä. Olen noterannut, että kun pelaan kaikki muutkin asiat menee päin vittua, ja kun en pelaa on paljon parempi olla. Ray ja kasinot ja arvat eivät saa meikäpoijjaalta enään senttiäkään, meikä aloittaa uuden elämän.

En tii nyt olen aatellut, et kyl mulle riittää et on katto pään päällä ja sen verran rahhaa et saan laskut maksettua. Aina kun pelasin aikoinaan ja muutama päivä sitten vielä sitä joutui aina aika tiukille. Nyt mulla on elämässä uudenlaiset visiot ja jotenkin tämän päätöksen tehneenä tajuun et mulla on rauha sisimmässä, kun ei kiinnosta enään pelata ja juttu on muutenkin niin et jos jatkaisin pelaamista niin muuten mä joutuisin jatkossa kadulle asumaan, koska ei ois enään varaa mihinkään, joten mukava että nyt edes tajusin tämän päätöksen tehdä lopullisesti.

Tsemppiä muillekin, jotka ovat pyrkimässä peleistä eroon.

Aivan totta. Pelatessa tuntuu kaikki muutkin asiat menevän päin mäntyä, varsinkin tappion jälkeen (onko peliongelmaisella oikeasti varaa sanoa olevansa voitolla…?)
Teit yhden elämäsi viisaimmista päätöksistä, onnittelut siitä :slight_smile:

Tsemppiä!!