jehova testi

menin yks päivä 10 doupin huume seulaan ja tuli vielä yllätyksenä jehova testi… tiesittekö että jehova testejä tehdään? ja mahtaakohan joku tietää näkyykö tossa jehova testissä muut synteettiset kannabinoidit ku jehova-t? ei saa tehdä enää mitään kivaa :imp:

tietääkö joku?? :unamused:

En ole ennen kuullut, että Suomessa tehtäisiin. Muiden aineiden näkyvyydestä en osaa sanoa, enkä viitsi ottaa selvääkään. Ulkomaisilta saiteilta ja foorumeilta varmasti löytyy tietoa. Otsikko myös helvetin harhaanjohtava.

voiko tota otsikkoo muuttaa? jehova seula ois parempi joo

ja voiko viestejä poistaa mitenkään?

poistaisitko viesti ketjun?

kuka noista viesteistä :laughing: .
sori oftopic
siin telaketjun vai?
ei oo poistaa niitä.

Jep, olen hieman pettynyt :frowning: . Otsikkoa lukiessani luulin, että tästä pääsisi johonkin testiin, jolla voisi testata, onko itsessä ainesta Jehovan todistajaksi :laughing: . Olisi ollut muuten huomattavasti mielenkiintoisempaa IMO, kuin jotkin JWH-seulat, varsinkin, kun sellaiset tuskin tulevat elämääni koskaan pahemmin vaikuttamaan. Eipä sillä, ettäkö Jehovan todistajatkaan mitenkään suuresti elämääni vaikuttaisivat, mutta sen verran usein käyvät ovella, että tutummiksi nuo ovat tulleet, kuin JWH.

Ei todellakaan näy missään yksittäisessä testissä kaikki kannabinoidit, niitä on niin monenlaisia ettei niitä kaikkia voi mitenkään tunnistaa kemiallisesti samalla menetelmällä.

No niin minäkin luulin!! Varsinkin, kun en noista kirjainyhdistelmistä ja niiden kutsumanimistä mitään tiedä, enkä oo niistä mitään kuullut koskaan… HÖ!