Jatkettua kukkaa liikkeellä Helsingissä

Helsingissä on jo pitkän aikaa liikkunut jatkettua budia. Mustat myyvät tätä pienissä minigrip-pusseissa. Tavara näyttää puolet pienemmältä kuin mitä painaa ja haju on huomattavasti miedompi kuin mihin on tottunut. Kun budia murentaa sormien välissä, jää käsiin kovia kiteitä. Minigripit sisältävät yleensä pelkkää kukkaa, tosin muutama oksa tai siemen saattaa olla matkassa. Budi on erittäin kuivaa, ja mureneee joskus jopa jauhoksi asti. Tottumaton silmä ei kuitenkaan välttämättä näe budissa mitään erikoista.

Jatkeaineesta ei ole tietoa, ja netissä on spekuloitu kaikkea mahdollista hiuslakasta sokeriveteen. Kumpikaan näistä tuskin on kyseessä. Kun budia liottaa vedessä, irtoaa siitä kiteitä, jotka eivät liukene veteen. Koska jatkeaineesta ei ole tosiaankaan varmuutta, en suosittelisi kenellekään tämän vetämistä keuhkoon.

Mitä toiminta on tullut jo jonkin aikaa seurattua, niin asiakkaista näillä “bägimäneillä” ei ainakaan näytä olevan pulaa. Sen verran paljon liikettä on näiden kauppapaikkojen liepeillä. Älkää ostako tätä paskaa! Muuten sen leviämistä ei pysäytä mikään. Niin kauan kuin tälle on kysyntää, sitä myös myydään.

Briteissähän tämä on jo vanha juttu. Hyvää tietoa aiheesta löytyy täältä: gritweed.co.uk

Tsiikasin noita käytettyjä labra laitteita, niin 2000€ saisi härvelin, joka selvittä tarkasti mitä mikin mömmö sisältää. Eiks tää pössyttelijöiden liitto, onks se joku SKY vai mikä, niin vois hommata tommosen härvelin jäseniensä käyttöön :sunglasses: ? Myös todella tarkkoja käytettyjä fiktejä myytiin 80€ hintaan.

Tietysti moni koulupoika voi tutkia aineet koulun labrassa, mutta jos tuo laboratorioinsinööri ilmestyy selän taakse kesken tutkimuksen, niin tulee varmaan kenkää yliopistosta :frowning: .

Jokeri

kylä nappiskatki menee yli taajuuksien niin eipä muuta kun hyödyntämään aikaa.