Jatkettu budi - terveysvaikutukset?

Kaverini ovat jo muutaman vuoden ajan ostaneet eräältä tälläiseltä tummaihoiselta bägimäniltä jatkettua kannabista. Jatkeaine voi olla mitä tahansa. Itsekin tuli sitä polteltua vuoden verran lähes päivittäin. Jotenkin en vain kiinnittänyt huomiota asiaan että budi oli jatkettua, kunnes koin heräämisen, kun eräällä toisella huumeaiheisella foorumilla kirjoitettiin, että jatkeaine saattaisi olla piioksidia (syöpävaarallinen, ~10 vuoden altistus saattaa johtaa kivipölykeuhkosairauteen).

En ole huomannut mitään negatiivisia terveysvaikutuksia, ja kun jatkeaineen vaarallisuus selvisi, lopetin tuon kukan polttamisen siihen paikkaan. Kaverini ovat jatkaneet välinpitämättömällä asenteella mainitun paskan polttelemista.

Kysymykseni kuuluu: pitäisikö minun huolestua keuhkojeni kunnosta? Käytän kuitenkin lähes aina aktiivihiilifiltteriä, kun polttelen. Jos menen lääkäriin, niin mitä siellä tällaiseen asiaan sanottaisiin? Onko kukaan muu ollut tekemisissä tämän jatketun budin kanssa ja tietääkö mitä haittoja siitä voi mahdollisesti aiheutua?