Järsisin näkkilepää jos olis!

Joo tilanne on nyt tämä…velkoihin meni melkee koko tili ja en saanu laskuja maksettua yhtään, tilille jäi 25 euroa! millä vittuu täs 2viikkoo pärjää taas,ei oo rahaa edes ruokaan saatikka parturiin :confused:

Elämänkoululla palkkapäivä tulossa? Et kai ole menossa nettikasinolle voittamaan “rahojasi takaisin”?

eiköhän pohja ole tullu vastaan 8 vuorokautta ilman sähköi oltua…

Oletko käynyt esim. sosiaalitoimistossa? Jos sinulla ei jää tällä hetkellä mitään rahaa käyttöön velkojen jälkeen, edes sähkönmaksuun. En tunne sossun käytäntöjä, mutta Suomessa on kai jokin toimeentulominimi?

Pitäisikö sinun ottaa melkein loparit töistä, niin pääsisit varmasti sossunasiakkaaksi, jolloin nuo välttämättömät menot tulisi hoidettua? Sähköyhtiö pyytää nyt sinulta sähkön jälleenyhdistämismaksun, sekä takuusumman. Mistä sinä nuo rahat nyt saat kokoon?

Just ku saa sähköt takas kämppään ni eiköhän sit pamaha 2500euron edestä perintäkirjeitä postiluukusta :smiley: vanhojen velkojen päälle!!vittuuu…ihminen alkaa olee kyl niin kypsää tavaraa,ei toivoakaan et ikinä pystyis nauttimaan enää normaalista elämästä! nyt polttaa niin pahasti et taidan lähtä maailmaa pakoon ja pelaan uhkapelei niin kauan ku senttejä tilillä on! Peace!

Noi laskut saa soviteltua, älä menetä toivoas vielä, jos meet pelaamaan, ni se on aivan satavarma, et sitku morkkis iskee ni se iskee helvetin kovasti. :confused:
Vaikka sun velat menis ulosottoon, ni ei ne vie palkasta kaikkea, kyllä sulle jää suojaosuus käteen ja jos se on liian pieni eikä riitä elämiseen, voi hakea aina sossusta apua.

Moikka kaikille! Ei mua muu vituta ku se että just tän vuoden lopussa olisin saanu luottotiedot takaisin, mut näyttää siltä et haaveeks jää…vitun siistii ku ei voi ostaa ikinä mitään isompaa ku ei oo luottarit kunnos!pelasin tilin tyhjäks,mut eipä siel ollu ku 72 euroo!

Ihan ekana kannattaa soitella perintätoimistoihin ja sopia osamaksulla noita velkoja, tietty rajansa kaikella jos paljon ei pysty kaikkee maksaa osissakaan, ite juuri lopettanut tai sanotaan lakkoileva pelejä kohtaan, koska veloistakin selvii, mutta kärsivällisyyttä vaatii. Apua ongelmiin saa ilmeisesti helposti monelta paikkakunnalta ja mikä parasta vielä ilmaiseksi!! Tsemiä!!

Moi Elämänkoulu. Kovin surullisen tutun kuuloista tuo tarinasi vaikuttaa olevan. Omalla kohdallani elin juuri tuota mallia, niin kauan, ettei enää halunnut alemmas vajota. Löysin vertaisryhmät ja kiitos noissa kävijöiden, olen saanut opetella elämään ilman uhkapelejä jo reilun viisi vuotta. Ainoa mitä tämä homma on vaatii, on myöntää yksin olevansa täysin mahdottoman yhtälön edessä. Sen jälkeen tie käy helpommaksi.

Voimia ystäväiseni.

Moikka vaan kaikille :slight_smile: joo olen saanu osan veloista sovittua maksusuunnitelman muodossa…pelaamattomuus on nyt pysyny viime kerran jälkee!eikä tee yhtää mieli :slight_smile: ihmettelen miten en pärjänny 3000kuukaudes ku nyt pärjään 20eurol melkee viikon j a se tuntuu hyvälle ku tajuaa rahan arvon. Kyl tää on kivinen tie koska pelaaminen on tuhonnu mun innostus ja kiinnostus kyvyn kokonaan muihin asioihin, ja joudun opettelee jopa uusia sanoja ja asioita töissä,koska en oo ikinä kuullukka sellasii esimerkiksi työkoneen erilaisia osia ym ym…jääny vähän varjoon perus jutut vaik samois hommis ollu vai kuin kauan :smiley:

Hienoa, Elämänkoulu. Yritä nyt saada palikat paikoilleen. Sehän onnistuu sinulta, jos sulla on kerran vakituinen työpaikka. Sekin on nykyään “iso voitto”. Ajattele, nyt olet oppinut periaatteessa säästämään kun olet tullut 20 eurolla viikossa toimeen. Nyt kun saat vielä pelit pois, niin uusi elämä aukenee. Saat vuodessa ainakin yhden varman “jackpotin” säästyneillä rahoilla. :slight_smile:

Joo täytyy olla tyytyväinen että on töitä :slight_smile: kyl tulee heikkoja hetkiä varsinkin iltaisin ku miettii niitä edesmenneitä Jacpotteja mitä on voittanu, ku nyt joutuu 100eurol 2 viikkoo kitkutella :confused: mut en halua enää sitä elämää takaisin koska pelaamatta ainoastaan voitan :slight_smile: nyt kun sais vielä jotenkin itseinhon pois ja itseluottamuksen takaisin ni vois sosiaalista elämää taas harkita…hyvää syksyä kaikille, palailen taas jokupäivä tänne kirjottelemaan miten olen edenny :wink: