Itsepetosta ja aivopieruja

:smiley:

:laughing: No kuule, kysy vaan kuinka paljon…Tiukkaa urheilua ja dokaamista, nuorena kasvisruokavalio säännöllisine paastoineen ja dokaaminen lähti siitä mihin se paaston alkaessa oli jäänyt, ruoan puhtauden kyttäämistä ja dokaamista jne.

[

Minulla oli joku ihan ihmeellinen selitys siitäkin miksi poskeni punoittivat…olin niin herkkäihoinen ja tietyt ruoat saivat aikaan punoitusta :blush: Kummasti se punoitus vaan on loppunut, kuten ne järkyttävät vatsavaivatkin… :mrgreen:

Nää Kaktus-pillerit [poistettu kaupallinen linkki - Päihdelinkin toimitus] on ihan must: “Nyt voit juhlia ja pitää hauskaa, ilman pelkoa siitä, että heräät seuraavana aamuna epämiellyttävässä krapulassa.”

Mainoksessa on kuvan täydeltä kukkeimmassa biletysiässä olevia kauniita ja rohkeita nuoria drinksuja nostelemassa. Tilastollisesti tuostakin porukasta jollakin tulee olemaan alkoholin kanssa vielä niin hauskaa, että Kaktus-pillereistä pitää siirtyä bentsoihin. Periaate on kumminkin jo opittu: juoda saa surutta, kohmeloa ei tarvitse ottaa vastaan.

*Tuon mainoksen lopussa on vielä muutama vinkki:

[i][b]"Hyviä neuvoja kun juot alkoholia

* Ota aina 3 Kaktus-pilleriä pari tuntia ennen kuin otat ensimmäisen drinkin.
* Muista juoda vettä samalla kun juot alkoholia.
* Juo kohtuullisesti vaikka otat Kaktus-pillereitä."

[/b][/i]

Ahaa! Olisiko jopa mahdollista, että aamulla on pienempi kanuuna jos muistaa juoda illan aikana enemmän vettä ja vähemmän viinaa, vaikka jättäisi yhtälöstä The Kaktus-pillerit pois? :slight_smile:

–kh

En tajunnut ensin, että tuo oli linkki, mutta siis olikin ja ne ovat oikeasti olemassa…Apua, ei ole todellista!!! :laughing: :laughing: :laughing:

Vastaus kyssäriisi:

  1. Nykyisin on litteät tft-näytöt. Ne eivät rasita silmiä kuten halvimmat vanhat liian alhaisella virkistystaajuudella toimivat kuvaputkinäytöt.

  2. En tunne kosmetiikka-alaa mutta pari nippelitietoa on: a) suuri osa ranskalaisista hajuvesistä merkistä riippumatta valmistetaan Gressen kaupungissa. Hajuvesissä nimi maksaa. b) joku shampootesti oli viime vuonna (jompi kumpi iltapäivälehdistä); tulos oli se ettei juuri eroa - Garnier oli paras c) kosmetiikkavalmistajista l’Orealilla on eniten teknokemian henkilöstöä; tällä perusteella sillä luulisi olevan eniten tietotaitoa ihovoiteista

  3. Tupakansavu on haitallisempaa iholle kuin ilma missään pk-seudulla.

Minullakaan ajatustoiminta ei käynyt täysillä kroonisen alkoholismini aikoina. Voisin luetella lukuisia esimerkkejä hölmöilyistäni, mutta tyydyn lainaamaan professori Jarmo Leppiniemeä: “Virkistys - unohda!” Kosmetiikkaan liittyneet hölmöilyni olivat sitä, että ostelin naisille kosmetiikkaa/hajuvesiä yrittäessäni tehdä vaikutusta. Juhani Palmun kosmetiikkaan liittyneet hölmöilyt olivat sitä, että kaiken piti olla mahdollisimman kallista (mm. 100 € saippuoita).

Jessus sentään :confused: ! Kyllähän mainonta toimii mielikuvilla ja sinänsä se on mielestäni ihan ok, mutta eikö tuo ole jo ainakin lääketieteellisesti erittäin kyseenalainen tapa mainostaa ja liekö ihan täysin laillistakaan :open_mouth: …?

Voi elämän kevät sentään!!!
kaiken huippu tuo, että poika antaa isälleen kaktuspillereitä paketillisen, kun isi on lähdössä ryyppäämään :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: Ja kuvan pärstän hampaat valkaistu,rypyt ja silmäpussit manipuloitu kuvankäsittelyllä pois, ja naama paklattu, että saataisiin oikein upea kuva krapulattomasta isistä, joka käyttää Kaktuspillereitä…hohhoijakkaa :unamused:

Todennäköisesti kyseinen kuva on “varastettu” joltain toiselta sivustolta tai ostettu mainos/kuvatoimistolta ilman, että kuvassa oleva henkilö edes tietää mihin mainoksiin hänen naamansa pääsee.