Irti ajankulupelaamisesta

Olen uusi foorumilla. Pelaan useamman kerran viikossa, ajankuluksi. Minulla on tilit Betsonilla, Eurocasinolla, PAFfilla ym. Pidän niitä jäädytettynä viikkoja, mutta joskus himo iskee. Niihin palaa pahimmillaan muutama satanen päivässä/parissa, ennen kuin kyllästyn tappioihin ja lyön ne taas kiinni ja vannon olematta niin tyhmä uudestaan. Tähän mennessä olen aina palannut. Ja jos tilit ovat kiinni, seuraavalla kauppareissulla Täyspotti on ohittamaton este. Sinne menee taas viisikymppiä, helposti. En ole ikinä pelannut “yli varojeni”. En lainaa peleihin. Usein käytän kuitenkin kaiken ylimääräisen peleihin. Miten tämän kierteen saisi poikki? Olen nuori, alle kolmekymmpinen. Minulla ei ole uudella asuinkunnalla (Vantaa) juurikaan ystäviä. Naiseni on usein töissä eri aikaan kuin minä. Ne hetket ovat erityisen vaikeita. Haluaisin, että minun ei tarvitsisi JOKA PÄIVÄ laskea jäljellä olevaa pelibudjettia, miettiä sitä, paljonko voin tänä viikonloppuna pelata ym. Kuten sanoin, rahani ovat VIELÄ riittäneet, mutta koko ajan pelkään, että en pysty hallitsemaan itseäni. Mitkä harrastukset tmv. saisi mielen pois peleistä?

[quote Mitkä harrastukset tmv. saisi mielen pois peleistä?[/quote]
Moi,

Aikansa voi todellakin käyttää paremmin kuin laittamalla rahaa peleihin! Lähdepä lenkille tai kuntosalille. Lenkillä tutustut uuteen asuinpaikkaasi. Vallan mainiosti pärjää seurattakin. Kuntosalilla taas saattaa tutustuakin uusiin ihmisiin, jos haluaa. Palkkana liikunnasta on hyvä olo ja rahat pysyvät lompakossa. Kokeilepa! :slight_smile:

Kuntosali ja ennen kaikkea liikunta on hyvää ajanvietettä! Lenkkeily Vantaalla voi tosin olla vaarallista, jos asuu väärässä paikassa :smiley:

Noniin, nyt on pari päivää urheiltu duunin jälkeen. Rahat pysyneet lompakossa. Ideoissanne oli potkua, kiitos! Lisää HYVIÄ ehdotuksia otetaan vastaan. Löytyykö Länsi-Vantaalta jotain halpaa/ilmaista puuhaa?