Insomin?

Jees elikkä mulla on kohta lekurille aika niin aatelin kysästä että mitä mieltä ootte insomin lääkkeestä? Mulla on tällähetkellä 2x20mg tenox unilääkkeenä niin aattelin vaihtaa sen johonkin toiseen ku ei tehoo enää. Olisko insomin hyvä? Tennarit menee nykyään aamulla heti ku herään ni piristyn kun otan joku 3-5. Niin elikkä uutta unilääkettä etsin. Onko insomin paljonkin vahvempi ja vaihtaako lekurit tennareista insominiin helposti? Tai se tietysti riippuu lekurista. Mutta minäkin käyn yksityisellä, niin ei pitäis vaikeuksia olla koska tramalitkin sain ku osaa vaa puhua. Ainoa mistä täti kieltäytyi oli teemut. Niin eli onko hyvä unilääke mielestänne? Ja muita vaihtoehtoja kiitos? Mutta ei dormareja ku ne menis viihteilynä hihaan eikä mitään vasyttäviä mielialalääkkeeitä vaan perus pentso. Itsellä tuli mieleen insomin, mutta faktaa kyseisestä lääkkeestä kiitos?? Tulipas pitkä kysymys :unamused: No se on subun vika :sunglasses:

Mun mielestä Insomin on oikein hyvä unilääke. yksilöllistä tietenkin mutta mulla toimii hyvin. Käytän myös päivisin koska antaa sellaisen todella pehmoisen olon…

Jep,Insomin on pätevä lääke kyllä. Yks kaveri sano äsken kysyneensä niitä lekurilta ja lekuri sano et ei niitä oo enää markkinoilla. Mut kai niit sit kuitenki on. Mut jos sulla on hyvä lääkärisuhde niin koita saada sellasta bentsoa kuin Halcion.Sil nukkuu ihan varmasti ja on lyhytvaikutteinen nii et oo aamulla pöhnässä ku heräät.

Mun mielestä Insomin on paras bentso, en tiedä miksi, mutta siitä tullee sellainen pehmoinen olo