Ilmaston lämpeneminen

Mitäs mieltä ilmaston lämpenemisestä porukka on?
Otin asian esille nyt, kun uutisissakin taas sanottiin, että ilmasto lämpenee niin kauan kuin talouskasvu jatkuu.
Talouskasvua on kuitenkin maailmantaloudessa tapahduttava jotta ihmiset ei ala mellakoimaan rahapulassa, mutta talouskasvu nostaa lämpötilaa ja lämpötilan nousu taas aiheuttaa ruoka ja vesi pulaa… ym… joka sitten lopuksi pakottaa nämä ruuasta ja vesipulasta kärsivät maat hyökkäämään naapuri maahan ruoka ja vesi varkaisiin.

Eikös tämä tarkoita sitä, että terrorismi tulee leviämään, koska rahavaltiot syö viimeisimmätkin rippeet kehitys mailta joissa ilmaston lämpeneminen on todellinen ongelma. rikkaat rikastuu ja köyhät kuolee… jee… jee.

Haittavaikutuksia lämpenemisellä näyttää olevan hurjasti… MUTTA … mutta… joo…joo ketä kiinnostaa muutama aste sinne tänne… blaa blaa kukaan ei tee mitään sillä kyseessä on kansantalous tai lähinnä sen romahdus.

fi.wikipedia.org/wiki/Ilmaston_l … aikutukset

Toi on jännä, miten media tuuttaa sitä talouskasvun tärkeyttä joka päivä… Käteinen leegioineen ajaa peruspalveluita alas hymysuin “hyvinvointivaltion pelastamiseksi”. Ilmastonmuutoshan on ollut fakta jo vuosikymmeniä, mutta eipä siitä enää uutisoida valtamedioissa koska se ei myy, jengi on mieluummin pimennossa… Niin kauan kun tähdätään siihen optimaaliseen talouskasvuun kaikkialla tää pallomme ottaa koko ajan vaan enemmän ja enemmän damagea kunnes jonain päivänä se ei enää kestä, ja ehkä sitten tulee joku megatsunami joka pyyhkii meillä ihmisillä lattiaa ja luonto näyttää vihdoin kuka täällä määrää :mrgreen: En pitäisi sitä kovin huonona vaihtoehtona loppujen lopuksi…

Eli kuka on siis se oikea terroristi? Se joka hyökkää toiseen maahan sen takia,että se on ajettu nurkkaan toisten valtioiden talouskasvun takia vai se joka omaa etua tavoitellen tekee toiselle valtiolle hallaa ja ajaa nämä pakosta terroristeiksi.
Kyllä se on niin että omaa etua täällä tavoitellaan ja ei välitetä paskan vertaa muista. Sitten voidaan hyökkäyksen takia nimittää nämä terroristeiksi ja laittaa näille vielä lisää pakotteita ja lopuksi hyökätä “itsepuolustukseksi” maan turvallisuuden nimissä näihin maihin jos se sen vaatii.

Tästä oravan pyörästä on mahdotonta irtaantua. Kiitos tästä kuuluu meille itsellemme sillä olemme luonut systeemin joka palkitsee röyhkeimmät ja rikkaimmat ja mafia tyylillä sortaa heikoimpia.
Miksi emme pelaa yhteen hiileen? Ei onnistu sillä joutuisimme tinkimään omista eduistamme ja eihän se nyt käy vaikka maailmasta tulisi parempi paikka elää.
Jatketaan samaan malliin ja lapsillamme on hieno tulevaisuus edessämme.

mä en tykkää sanasta terroristi.
ja toi ilmaston muutoski tuntuu siltä et lämpenee vaik kukaan ei saastuttais. seki vaan hyvä keino rahastaa ihmisiä toki hyvään tarkoitukseen, onhan noista saasteista muutakin haittaa kun toi ilmaston lämpeneminen.
lisäksi taidamme tappaa toisemme ennenkuin ilmaston lämpeneminen on todella suuri ongelma. ja oikeasti odotan sitä päivää jollain kierrolla tavalla kun alkaa pommit paukkumaan. ei siihen enää kauaa mene. lopun alkua tämä selvästi on. :smiley:

Joo,kyllähän ihmiset on itse ne,jotka tämän maailman tuhoaa.Kyllähän tota ilmastonmuutosta on aika paljon turhaa hössötetty mediassa yms. tai ei nyt onneks viime aikoina kovin paljoa,mutta olisihan se toisaalta siistiä jos suomessa olisi pidempiä kesiä ja lämpimiä talvia.:smiley: Ei se nyt ihan niin vain mene,siitä tulee kyllä suuria ongelmia jos ja kun noi jäätiköt alkaa pohjoisnavalla sulamaan.Onhan noita luonnonkatastrofeja aika paljon viime vuosina jo ollutkin.