Idiootin tarina

Terve…
Ajattelimpa nyt tänne kirjottaa koska ei oo oikee asiat kohillaan… Pelihelvetissä eläny 8 vuotta, satoja tuhansia menny kankkulan kaivoon… Isot tulot ollu ni aina jotenki selviytyny… Mut nyt on sit lopullinen pohja tullut… Auto myyntii ku maksamattomia pikavippejä 10 000 edestä ja verottajalle vajaa parikyt tonnia plus muut luotot päälle… Itseinho on niin suuri, perjantaina taas napsahti ja meni koko tili… Itsemurha oli lähempänä ku koskaan. Inhoon itteeni niin paljon etten ees peiliin voi katsoa. Ihmettelen miten tyhmä oikeen oon.

No, tästä nyt seuras onneks se et apua tarviin. Yksin en tästä selviä… Vaikka rahallisesti ehkä jotenki selviin mut pelaamisen kanssa en. En enää haluu herätä aamulla siihen karseeseen krapulapaniikkiin kun havahtuu siihen et pelas taas ja kaikki meni.

Ootteko paljon käynyt noissa vertaisryhmissä? Psykologin juttusilla kävin vuos sit mut en varmaankaan ollu sit oikeesti halukas lopettaa… Nyt mietin et oiskos noista ryhmistä apua… Nyt haluun oikeesti lopettaa ja saada jostain voimia kohdata karu todellisuus… Näinkään ei voi jatkua koska se tie päättyy mullan alle…

Hei Nix! Tutustu ihmeessä www.voimapiiri.fi ja pelivoimapiirin sivustoihin, jossa voit tulla tekstarivertaisryhmään mukaan(voi kirjoitella myös netissä, ei tartte välttämättä naputella tekstareita) ja samoin Tiltti Helsingin rautatieaseman läheisyydessä järjestää peliongelmaisille tukea. Käy poikkasee siellä, ja pääset kenties juttelee vertaisen kanssa!

Oot selvästi fiksu tyyppi, jos pystyt tienaa isot tulot tässä maassa. Joten ole nyt fiksu ja pistä pelit aisoihin.