Hyvää uutta vuotta

Se taas vaihtuu. Jos seuraava vuosi on yhtä mukava kuin edellinen niin se on hyvä sitten, niin.
Ihan pakko on lainata erinomaisen runoilijan, Heli Laaksosen, runo tähän.

Ota käpy pois kenkäst

kaar vesi pois saappaast

nost ämpär silmiltäs

jua kuppis tyhjäks.

Ol ilone.

Ol valone.

Ol pulune.

Älä lait kät sirkkeli

älä purot kirvest kintul

älä unhota kotti avamei

älä karota annetui syrämei.

Viä roskapussi mennenssäs.

Näillä neuvoin uuteen vuoteen. Kun ei elämä tuon kummempaa kumminkaan ole. Ja sittenkin, kun sen tavallisuuden ymmärtää niin on se vaan erinomaista, tämä elämä.

Oikein hyvää uutta vuotta ja menestystä kaikille keskustelukumppaneille, plinkin kirjavalle vuorovaikutukselle, päihdeongelmattomuudelle, elämänhallinnalle, …juu, rakkaudellekin.

p.s.
tässä sitä sit vaan istuskellaan ilman kiireen kierää kotioloissa, uudenvuodenaaton illassa. Kaukana takana ne ajat jolloin poltteet olivat niin kovat ettei tämmöinen olisi tullut kuuloonkaan. Kaukana on hummaus ja vaahtoavat kaljat, taskulämmin koskenkorva ja notkuvat polvet, hirveä hinku jonnekin “missä tapahtuu…”

Hieno runo :slight_smile:
Hyvää uutta kaikille. Omalle kohdalle toivon että ensi vuosi menisi ilman alkoholia.

Kiitos Metsänreunaan vanhalle kunnon kuomalle täältä “sysisuomen metsistä”:smiley:

Raittiin rattoisaa ensi vuotta tosiaan kaikille…uusille ja vanhoille! :arrow_right:

Oikein hyvää alkanutta vuotta sinne metsän reunaan ja kaikille muillekin!

Täältä toivottelen myös uutta vuotta. Toivon kaikkien pääsevän tavoitteeseen, oli se sitten mikä tahansa. On se vaan mukavaa herätä vuoden ensimmäiseen aamuun ilman alkoholin aiheuttamia haittoja. Kyllä joskus aikoinaan sitä herätessään aamulla mietti, että mitä tuli illalla tehtyä, sanottua, kun baarissa uusi vuosi vaihtui. Hävetys oli aikamoinen ja pitihän sitä juomista sitten jatkaakkin. Nyt koronan takia ei baarit varmaan olleet auki. En tiedä. Mutta itse vietin rauhassa telkkaria katsellen.

Hyvää Uutta Vuotta itsellesi!

Tämä on nimeltään keskustelupalsta, mutten oikein osaa kenenkään kanssa keskustella. Mielessäni käyn vaikka mitä debatteja. Lienen kai arka agendoistani. Mutta näin toivotuksessa tulee sitä vastavuoroisuutta, ja ihan täyslaidallinen.

P.S.
Kaikille toivotin jo omassa ketjussani.

Oikein hyvää vuotta Metsänreunaan ja taajamiin, Päihdelinkin vakiväelle ja uusille tyypeille !!

Kyllä, tästä(kin) tulee minun vuoteni, sillä niin monta meni huuruissa, pameissa ja kaljaviunasumussa, että otan takaisin isosti.