HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JUHANNUSTA!!!

Viettäkää iloinen ja turvallinen juhannus. Pitäkää huoli itsestänne, läheisistänne ja kavereistanne. Ja älkää missään nimessä kartuttako kuolintilastoja.

OK?

Samoin!

Ota Maago iisisti bentsojen kanssa! :wink:

Kiitos samoin :smiley: :smiley:

[size=150]Huippumaista jussia kaikille !![/size]
Mitäs aiotte touhuta? Syödä ja juoda, saunoa ja uida? Älkää ainakaan hukkuko, älkääkä tapelko! Jakakaa rakkautta kanssaihmisille! Kannattaa myös pitää juomingit sellasina, että juhannuspäivästäkin tulisi nautinnollinen. Juokaa vettä ainakin joka toisen alkoholijuoman välissä!

Oivoi kun pääsiskin jonnekin saunaa! Mulla ei oo mitään tekemistä! :frowning: Menetin ihanan tytön seuran, kun liian myöhään taas lähdin liikkeelle ja eilen illalla vasta aloin tiedustelee että “et sattumoisin oo helsingis viettämässä kaupunkijuhannusta?” No oishan se ollu, jos oisin soittanu vähän aikaisemmin. Mut illalla se oli jo poissa… Nyyh!

muoks: No niin, kävipäs kivasti. Osoittautui etten suinkaan ole ainut, joka oli miltei jäämässä yksikseen himaan viettää juhannusta. Eli ei nyt sit tarviikaan, kun saan lyöttäytyä yhteen toisen yksinäisen kanssa!! :smiley:
(Näin sitä “pakon” edessä tuli sit viimein otettua yhteyttä niihin täälläpäin asusteleviin ihmisiin. Ehkä se seuraavalla kerralla ois sitte jo helpompaa?)

Kunhan tässä ryhdistäydyn niin lähdetään miehen kanssa järvelle kera koirien. :smiley: Lomaa kodista ja lasten hoidosta. Ja nyt ajattelin viettää ihan selvän jussin :slight_smile:

Hauskat ja Rauhalliset Jussit kaikille… :smiley:

Itse siirryn mökkimaisemiin saunomaan, uimaan, grillaamaan sekä ihmisten pariin (vauvasta vaariin)… Illalla voi maistella punkkua hyvin mielin…

Samoin hyvää juhannusta! :slight_smile:

Hyvää jussia vaan tutuille ja tuntemattomille… sotilaille : )

Hyvää Juhannusta vaan kaikille, jussin jälkeen rupeamme harjoittelemaan velveljeskansamme kanssa tosissaan tässä lajissa. youtube.com/watch?feature=pl … q-Cumia93U

Peaceful Mittsommer sun (COLLECTING THE RAYS OF THE BLACK SUN, SWARTCHE SONNE)