Hyvä Terveys -lehti etsii haastateltavaa

Hei Valtin väki!

Olen Hyvä Terveys -lehden toimittaja Anna Sillanpää ja teen lehteemme juttua rahapeliriippuvuudesta. Etsin juttuani varten haastateltavaa, jolla on/on ollut rahapeliriippuvuus tai joka on muuten vain innokas rahapelaaja, ja joka olisi valmis kertomaan suhteestaan pelaamiseen lehdessämme. Jutun kannalta olisi hienoa ja arvokasta, jos saisin kuulla pelaajalta omakohtaisesti, mistä pelien maailmassa on oikeasti kyse. Mikä siinä koukuttaa?

Jos olet valmis kertomaan tarinasi, mieluiten nimelläsi ja kuvallasi, otahan yhteyttä. Jos haluat kertoa pelaamisestasi nimettömänä, sekin sopii.

Kiitos!

Ystävällisin terveisin
Anna Sillanpää
Hyvä Terveys
anna.sillanpaa@sanomamagazines.fi
p. 040 180 6856

“mieluiten nimelläsi ja kuvallasi”

Mikäs tän funktio on?

Todella luotaantyöntävä ajatus, vaikka periaatteessa voisinkin kertoa oman todella karun tarinan

Toimittajana tiedät hyvin miten käy kun “höpöttelee” vaikka esim. facebookissa tmv. jotain.

Meillä pelureilla on muutenkin, ihan omasta syystä, tarpeeksi ongelmia, ja sitten vielä leima otsaan, ei käy, ei ainakaan mulle

Varmasti hyvä asia kertoa peliriippuvuudesta, mutta saman efektin saat kun otat jostain näyttelijästä kuvat, ja keksit nimen

loppuun sitten pienellä että näin teit

sori, oli pakko sanoa

t:kaiken hävinny

Kyllähän tuo aika monelle varmaan vähän liian kova pala on, että pitäisi koko kansalle kasvonsa antaa. Toki propsit sille, joka tuohon riittävän rohkea on, mutta itsestäni ei tuohon kuitenkaan ole. Nuorena miehenä kun sitä vielä ajattelee, että miten se tulisi vaikuttamaan esim. työpaikkaa hakiessa jne.

Olen tästä samaa mieltä. Olen ongelmani tunnustanut täysin avoimesti läheisilleni, ja parille muulle valitulle. Mutta jos teen tämän saman julkisesti, saan sellaisen leiman otsaani, että turha hakea enää töitä muualta kuin missä nyt on + nykyinenkin työ voisi vaaraantua, tai ainakin leimaantuisin joka tapauksessa aivan turhaan. Käsittelen asiaa omalla tavallani, enkä halua tällaista julkisuutta.

Silti, hattua sille joka tämän tekee.

Monet ovat saaneet avun AA:sta ja monet samoin uskoontulon kautta.

Elämälle tärkein sisältö niin ajallista kuin iankaikkistakin elämää varten löytyy Raamatun pienoisevankeliumista joka on Johanneksen evankeliumi 3: 16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Erittäin hyvää opetusta löytyy netistäkin.
Monistakin osoitteista mutta mainitsen yhden tässä mikä on aika suosittu sivusto.

[Poistettu kaupallinen linkki. -Päihdelinkin moderaattori]

Netmission sisältää laajan ja suositun keskustelupalstan, paljon opetusta kristinuskosta sekä esim. streaming-palvelun jonka kautta voi seurata Jumalanpalveluksia, ohjelmia kuin myös erityisen suosion saavuttaneita keskiviikon lähetyksiä Seinäjoelta Helluntaiseurakunnasta, joita on jo lähetetty yli 10 vuotta. Siis “Sateet lähetä”-tilaisuuksia.

Keskustelupalsta toimii hyvin aktiivisesti ja on ollut internetissä jo yli 10 vuotta.

Siunausta ja todellista elämäniloa elämääsi. :slight_smile:
Ja alkoholittomia päiviä. :bulb:

Mitä se jumala auttaa? Ei mitään. Vaikka kuinka pyydät apua, niin ei mitään!

Pliis, ei nyt sotketa tota yläkerran ukkoa näihin hommiin ollenkaan…