Huumeet ja seksi

Heippa Nistit (kerrankin yritys avata asiallinen keskustelu)!

Saunan aiheena on ”tuulettaa vanhoja totuuksia”, mutta tästä aiheesta kukaan ei ole rohjennut herättää keskustelua.

Kuten monet meistä tietävät on euforisoivilla analgeeteillä mahdollista saavuttaa erittäin voimakas hyvänolontunne. Erityisesti tietysti kovilla opiodi-agonisteilla. Uskaltaisin väittää, että oikein annosteltuna on mahdollista saavuttaa 10-100x suurempi nautinto, kuin mitkään aikaisemmat seksikokemukset ovat käyttäjälle tuoneet.

Jokeri on ainakin huomannut sen, että seksissä ennen tavoiteltu tila ei ole enää tärkeä. Lähinnä ainoa mielihyvää tuova asia on yhdessäolo ja vastaavan tunteen saa kyllä pitämällä ystäväänsä kainalossaan, kun peiton alla alasti. Lisäksi seksin ainoaksi tarkoitukseksi on muuttunut halu miellyttää toista mukavaa ihmistä.

Mitäs jos kumpikin on käyttänyt riittävästi euforisoivia analgeettejä? Ketäs silloin miellytetään? Niin, kai se läheisyyden tunne on silloin se tärkein asia…

Öitä (Jokeri lähtee näkemään nistien märkiä unia :mrgreen: )!
Jokeri

aikonaa ku otin hitait nii olin niin kuuppasekasin ettei munas ollu edes tuntoa, svimba sen sijaan on mun lemmenlääke sillä laukeaa ja kohta voi ottaa jo revanssin, tosin nykyään en nauti muuta ku pilvee ehkä kerran kk ja jokunen benzo viikos+pakolliset.

ja niin kuin jokru sanoi toisen tyydyttäminen on TÄRKEÄÄ jo parisuhteen kannalta ja muutenkin, tämämies kyllä yleensä hoitaa kumppaninkin loppuun siitä hyötyy molemmat :wink: ja suhteessa kannattaa tuoda ilmi omat halut muuten voi alkaa parisuhde maistua puulle. eli ei se ota jos ei annakkaan. niin ja vielä kaikille junteille jotka sanoo että kukin hoitakoon oman orgasminsa voi vetää käteen minuutti munallaan.

Pakko naisena kommentoida…

On totta että sen hellyyden ja hyvän olon antaminen kuuluu molemmille. Jos on sellainen mies ( joita on joskus ollu ) ketkä vaan jyystää pari minuuttia, laukee ja toteaa että olipa hyvä pano… no ne vois vaikka painua siperiaan tien viitaksi. Itselle on aivan ihanaa kun mies ottaa ja yllättää ja päättää tuottaa nautintoa vain mulle, pyytämättä itse mitään “vastapalvelua”… :wink: Tosin harrastan sitä itsekin.

Sen oon tosin huomannu että lääkkeiden syönnin jälkeen seksi on vähentyny roimasti. Ei vaan tee enään niin useinmieli itsellä… Mieshän siitä toki kärsii… :unamused:

Paitsi panacodi ( jos en oo muuta ottanut ) aiheuttaa mulle kauheita himoja… En tiä mikä siinä on mutta sillon rupiaa himot hyrrää niin että… :wink: :wink:

Näin pitkäaikais sairaana pitää sopia et huomenna ollaan liki ja iltalääkkeet pois ja aamulla aktin jälkeen purkille, vähän karua mutta pakko mikä pakko. Tämäkin tapa toimii pitkässä parisuhteessa kun tiedetään toisen sairaus ja lääkitys. Meneehän se muutenki saunanpäälle seksiksi kun suhde on kymmeniä vuosia kestänyt ja saunapuhdasta ei voita mikään, kerran viikossa kunnolla on paree ku pari hätästä viikolla.

:confused: Ai mitenniin just naisena? Jos oisit mies ni et ois kommentoinu??

Sama täällä. Bupressa on kyl tosi ärsyttävää se miten vaikuttaa libidoon niin voimakkaasti. No, onneks me ollaan faksin kanssa molemmat korvauksessa, niin ollaanpahan ainakin tasoissa. Ainakin suunnilleen… :unamused: Kyllähän niitä haluja löytyy, mut yleensä vaan laiskottaa niin ettei jaksa tehdä asialle mitään. :blush:

Mut kyl siihen seksittömyyteenkin tottuukin. Jos on ollu monta kuukautta saamatta, ni ei sitä kauheesti enää edes ajattele - vaik onhan sitä sit koko ajan sellanen aika pintakiree olotila. Mut annas olla, kun sen tauon jälkeen saa taas kunnon kyytiä, ni eihän sen jälkeen mitään muuta enää pysty ajatteleekaan!

EDIT. Tarkennus asiaan: siis sinkkuna ollessa voi käydä niin, että seksittömyyteen jotenkin tottuu. Eihän se bupre tai metistään libidoa ny sentään niin alas pysty ajaa, että sitä mihinkään selibaatteihin alettais!! :open_mouth: Edes korvauksessa, härregud…

Seksistä ja huumeista ku nyt on aiheena, ni viagra tehoaa ihan himohyvin myös naisilla! :wink:
Ja jotku essot on kans sellasia ettei panohalut hellitä millään, vaikka koko yön ois touhunnu.

Mut joo, kyllähän läheisyys se kaikkein tärkein juttu tosiaan on mullekin. Sinkkuna ollessa, tottakai ajoittain panettais ihan hirveesti, mut eniten sitä läheisyyttä kuitenki kaipaa. Yksin sänkyyn käpertyminen on ihan hirveen ikävää. Tuntuu niin kylmältäkin, vaik ois lämmin peitto päällä. Onneks mä voin nyt mennä tuonne valmiiks lämpimään sänkyyn, kuorsaavan faksin viereen. :smiley: (Eikä se pahasti kuorsaa! Pientä tuhinaa vaan, ja välillä selittää jotain omituista. Sitä on aika hauska kuunnella, ja esittää sille tarkentavia kysymyksiä. :mrgreen: ) No, mä meen nyt sinne sänkyyn, likistyy ihan siihen kiinni.

Olen harrastanut seksiä ja olen harrastanut sitä myös opiaattien/opioidien vaikutuksen alaisena, tokikaan en missään aivan armottomissa nuokuissa.

Enempää en tästä asiasta nyt avaudu, koska viimeksi kirjoitin tähän pitkät selonteot arjen läheisyyden tärkeydestä, seksin merkityksestä pidemmässä parisuhteessa, eri päihteiden ja lääkkeiden vaikutuksesta seksuaalisuuteeni jne., jne. ja viesti katosi, kuin pieru Saharaan ja mua alkoi vituttaa :angry: .

Luultavasti tämäkin viesti häipyy jonnekin bittiavaruuteen :unamused: .

En ole koskaan käyttäny huumeita seksin boosterina, paitsi joskus pilvessä kyllä sekstasin, ja se oli aika kivaa. Mutta luomuseksiä haluan harrastaa, enkä sotkea mitään douppeja siihen juttuun. Jotain hyvää punkahtavaa musaa päälle ja menoks, niin ei siinä mitään huumeita tarvita!

Odota faksi että tulee ikää reilu 50 niin ei tarvi ees haaveilla myrkkyjä ja seksiä, mulla Lyrika tappoi koko pelin ja nyt Gapentin pitää jättää illalla ja aamulla ottamatta niin onnistuu. Häipyy ilmeisesti nopeasti kehosta ja kipuun on hyvä seksi hyvä lääke, sitten melko nopiaa taas kotiapteekille, niin pamit ja teemut jätän myös. Lyrikassahan lukee että voi jopa muuttaa seksuaalista suuntautumista mitä en kyllä huomannut vaikka norsuannoksilla mentiin. Kyllä kaikki kemiallinen tekee ainakin vanhemmiten muutoksia miehelle, nykyisin sanonta kolmekertaa yössä meinaa pissalla käyntiä ja nuorena jotain muuta.

Jep. Mm. tästä mä kirjoitin siihen pitkään viestiini, joka sitten katosi :angry: . Yleensä mä kyllä olen jonkin vaikutuksen alaisena sekstaillessani, ainakin lääkärin määräämien benzojen(Lasketaanko niitä edes?), mutta en mä siitä mitään boostia seksiin hae. Piri ei ole mulla juurikaan toiminut seksihaluja lisäävästi, oikeastaan päinvastoin, mutta essot ovatkin sitten saattaneet olla hieman toinen juttu. No, tuskinpa mä niihin enää pahemmin kosken, kun tuo pääkoppa ei niiden laskuja meinaa kestää sitten ollenkaan. Kuitenkin, mun mielestäni se ei ole ns. oikeaa seksiä, jos siihen pitää vartavasten hakea boostia jostakin aineesta. Jollen mä pysty nauttimaan seksistä kunnolla ilman, että huumaan itseni siihen tilaan, niin jääköön koko seksi harrastamatta.

^ Mun mielestä tämäkään asia (ylläri ylläri) ei oo taas mikään joko-tai homma. Ei kai se, että harrastaa seksiä päihtyneenä tai hakee jotakin boostia päihteistä panemiseen tarkota, etteikö voisi nauttia ihan luomunakin. Oleellista kai on se, että makuja on monia ja on hyvä tuntea omat mieltymyksensä SEKÄ puhua niistä mahdollisen kumppaninsa kanssa, ei oo mitään oikeeta ja väärää tapaa harrastaa seksiä. Kirjohan on valtava, menoks vaan!

^ Voihan sitä “ylimääräistä” potkua toki seksiin hakea muistakin asioista, kuin huumeista ja tästä voimmekin mukavasti pian juontaa keskustelun siihen, mikä kenenkin mielestä on “normaalia” seksiä tai ns. luomuseksiä :stuck_out_tongue: . Eivät mua muiden ihmisten seksileikit häiritse, olkoot kuinka “outoja” tai päihtyneitä tahansa, kunhan niihin ei tarvitse ottaa osaa muiden, kuin niiden ihmisten, jotka täysillä ja aivan omasta halustaan ovat mukana touhussa. Minä nyt vain satun olemaan niin auttamattoman vanhanaikainen noissa seksiasioissa. Ei se paha asia liene, koska saan tyydytettyä seksuaaliset tarpeeni niin, että se riittää mulle mainiosti. Jotkut sanovat, että kaikenlaista pitäisi kokeilla ja ei voi tietää, onko se kivaa, jos ei ole kokeillut, mutta en mä ymmärrä miksi mun pitäisi väenvängällä kokeilla jotakin, mihin en tunne minkäänlaista kiinnostusta ja mitä ilmankin olen tyytyväinen. Koskee toki muitakin asioita, kuin pelkkää seksiä.

En mäkään nyt sentään ihan vain lauantaisaunan jälkeen pimeässä peiton alla, lähetyssaarnaaja-asennossa, lisääntymisen vuoksi :laughing: :stuck_out_tongue:

^ Jepjep, sitähän juuri sanoinkin, että makuja on monia ja niistä voi puhuu sen kumppaninsa kanssa. Yhteinen sävel sitten mahdollisesti löytyy (tai on löytymättä), ketään ei mihinkään saa pakottaa.

Särähti korvaan vaan toi, että joku seksi ei ole “oikeaa seksiä”. No totta helvetissä on, vaikkei se jotakuta toista innostaiskaan/kiinnostaiskaan/siihen ei kokis tarvetta tai houkutusta. Mun mielestä koko juju on just siinä, ettei rupea arvottamaan oikeaa/väärää ja normaalia/epänormaalia, koska sellasia asioita ei vaan ole edes olemassa.

Eikä peiton alla lähetyssaarnaajassa lauantaina saunan jälkeen lisääntyminen mielessä ole yhtään mitään vikaa. Ai niin valot poissa kanssa. Ja sukat jalassa.

Laukeaminen, “orgasmi”, ei ole minulle enää lainkaan merkityksellinen vaikka mies olenkin. Päihteistä olen saanut paremmat olot, kuin seksistä koskaan. Läheisyys merkitsee ja siitä pidänkin itse jyystöä enemmän. Onneksi nykyään olen löytänyt mukanan naisen, jonka alastonta ruumista vasten voin painautua, kun paha maailma jyrää päälle. Motivoi myös vähentämään omaa päihteiden käyttöä, kun ei halua vielä suhteellisen hyvin elämässä olevaa naista korruptoida riippuvuuksilla.

Itselläni on seksi nykyisin merkityksetöntä. Tämä johtuu metadoni-lääkityksestä. Monet metkupotilaat saavat hormonihoitoa ja itsekin jos kävisin testeissä niin sen saisin. Mutta hyvin olen jo melko pitkään pärjännyt ilman seksiä, se on mielestäni yliarvostettua. On paljon muitakin tapoja miellyttää kumppania kuin pikainen penetraatio.

Tarkoitit siis agonisteilla… Pilkun nus nus.

^ Nussinta seksiketjuun sopinee. Vaikka kohdistuikin tällä kertaa pilkkuun tai pilkun viereen.

Tuota minä tarkoitin juuri sitä mitä sanoin eli analgeeteillä… Euforisoivista agonisteista en tiedä mitään!
EDIT: Sorry, olen näköjään ihan sekaisin. Ai vittu :frowning: !

Mul o kokemust vain bentsoista ja alkoholista, vähän kannabiksesta, joten muiden aineiden seksiä mahdollisesti parantavaan vaikutukseen en voi ottaa kantaa. Viinan kans…no huh! Ei kiinnosta. Nuorena en muuten uskaltanu, oma kroppa oli ikään kuin joku ulkoavaruudesta tullu alien… :open_mouth: ! Bentsot juu, meleekosen huono afrodiittinen vaikutus… :laughing: . Reflois - jos eivät ole pahat - sitävastoin… :wink: .

Juu “luomuseksi” on mun suosikki ehottomasti. Hyvään seksiin riittää…öh, mikä? Rakkaus? Läheisyys? Kokemus? Hellyys? Kosketus? Kummankin tarpeist välittäminen, mut ei sellasta, mikä aiheuttaa pahaa oloa… :confused: . Mut kun täsä selibaatis vanhanapiikana elelen, täytyy turvautua oman käden oikeuteen, krhm :blush: . Sillon ku kiinnostaa sekään. Ai kauhia, tämä tilanne pittäis korjata kyllä :confused: !

Opiaateissa varsinkin tramadoli ja buprenorfiini ei saa nousua tai sitten puolilöysän jolla on lähes mahdotonta hoitaa homma. Jos on ollut pitkä tauko niin toisaalta jokin voimakas euforiaatti laittaa paikat virkeiksi mutta samalla taas tuntuu siltä ettei huvita petihommat. LSA on tehnyt parhaat mielihyvät rakastelusta. Aikoinaan käytin lisä piristyksenä tsolpideemiä eli Stilnoctia, pieni annos whoos ja alkoi Tekemään mieli

:unamused: :laughing: :sunglasses: kuvaton.com/6/
( Vertauskuva tms )
Edit : Ei helvetti… En ymmärrä miks mun piti laittaa toi linkki tähä…