Hoidon lopetus

Korvaus hoidon lopetus annoksessa 4mg/pv. Olo on hyvä, siedettävissä olevia tuntemuksia ilta/aamuisin. Harrastukset auttaa pysymään positiivisena ja kevään tulo motivoi. Päätän pitää annoksen neljässä helmikuun. Voimia kaikille lopettajille!

Oon niin ylpeä itsestä,että olen päässyt jo tähän pisteeseen.Tekisi mieli kertoa joillekin sukulaisille näistä yhdeksästä vuodesta ja minkä kanssa olen kamppaillut,mutta en edes tiedä tietävätkö he asiasta saati ymmärtävät koko asiaa. Ainoastaan lähimmät tietää,mutta muuten siitä ei ole koskaan puhuttu mitään, enkä tiedä uskaltaisinko edes puhua. Itse olen ollut aina hyvin avoin ihminen ja sulkeutuminen asioista saa minutkin sulkeutumaan ja voimaan jopa huonosti.

Viikko mennyt 4mg / päivä annoksella ja olo on vieläkin ihmeen hyvä. Meinasin ahdistua ,kun tuki lääkkeeni paniikkihäiriöön meinattiin lopettaa juuri ,kun olen lopettamassa korvaushoitoa. Tupakka pahe meinaa nostaa päätään. Olin kahdeksan vuotta polttamatta,kunnes sattui monta kriisiä yhtäaikaa ja tartuin tupakkaan. Nyt olen tuprutellut viime maaliskuusta. Tupakka on minulle kaikkea muuta kuin nautittavaa, sillä siirryn heti hermostuneeseen ketjupolttoon ja rupeaa yököttämään polttaessa.Minulle se on joko tai,että en polta ollenkaan tai poltan itseni kipeäksi.Yritän lopettaa,lopetinhan ennenkin.

Tuosta tupakan poltosta kahdeksan vuodenkin tauon jälkeen sen huomaa,että riippuvuuksista pitää olla tiukka vaikka aikaa olisi mennyt pitkäänkin.

Hei!
Kiitos viestistäsi. Hyvällä mallilla sinulla tuo lopetus.
Niin, kerran riippuvainen, niin aina riippuvainen. Eikös se niin mene!

Pyysin mahdollisuutta puolittaa viimeiset annokset neljästä kolmeen ja kahdesta yhteen mg aan ,joka on käytäntönä toisessa korvauspaikassa mutta meillä se ei kuulemma käy.Ehdotti jopa että siirtyisi buvidalille.Olin ihan silmät pyöreinä että piruileeko hoitaja vain ja sanoin että ei mitään järkeä tässä vaiheessa kun seuraava lasku 2 mg jos se puolittaminen ei käy 3mg aan.

Joskus nuo korvaushoidon säännöt on aivan ristiriitaisia. Aikoinaan miehet saivat odottaa niin kauan kuin tarvitsivat aikaa saada pissattua seulaansa varten ja kun mieheni ei saanut pissattua tietyssä ajassa hänelle ei annettu ollenkaan päivän lääkettä,hänkin siis vähentämässä hoitoa.Hän ahdistui hetkeksi mutta selvisi siitä.Meinasi itsellekin tulla pala kurkkuun hänen puolestaan.Luulisi säännön olevan niin , että jos seulasta kieltäytyy,niin ei saa päivälääkettä,mutta hän yritti kaikkensa että olisi saanut edes hetken vielä odottaa pissan tuloa,mutta ulos vain. Ja siksikin sääntö on ristiriitainen,koska vaikka seulassa olisi näkynyt jotain kiellettyä,olisi päivälääke annettu joka tapauksessa ja seula olisi vain lähetetty tarkennukseen,eikä seuloja muutenkaan enää juuri oteta kun ihmisten kotilääkkeet on viety buvidalin tulon jälkeen,ellet sitten ole buvidalilla.

Annos ollut nyt kolme viikkoa 4mg päivä.Olo on hyvä,opamoxi tukena.Aamusin ennen lääkkeelle menoa helposti yököttää kaikki hajut ja kahvinjuonti,mutta aika lievää vielä kuitenkin.Varsinaisia vieroitus oireita ei ole juuri ollut,mistä on kauhumuistoja joskus aikoinaan vieroitus yrityksillä ilman vähennyksiä.

Hienoa kuulla!
Päivä kerrallaan.
Ajallisesti varmaan kevät on hyvää aikaa, kun valo lisääntyy jne. Ja asennoituu.

Pieni päivitys pitkän ajan jälkeen.En onnistunut omatoimisessa vähentämisessä viimeisillä milligrammoilla ja tein uuden suunnitelman,kuultuani positiivisia lopettamis kokemuksia buvidal injektiolla.Siirryin viikko injektioon pienellä annoksella niin pitkäksi aikaa,että sain ensimmäisen kuukausi injektion ja lopetin hoitoni siihen ja nyt alkaa kymmenes viikko ilman lääkettä.Vieroitus oireet ovat olleet lieviä ja alkoivat vasta kahdeksannen viikon aikana lopetuksesta.Aamuisin lievää palelua,joskus vähän hiki.Väsymystä.Iltaisin levottomia jalkoja.Ei mitään niin kauheaa,koska lääkkeessä puoliintumis aika 19-25 vuorokautta.Poistuu plasmasta hitaasti.Oireet voi kestää pitempää mutta siedettävän lievinä.Ajattelen etuna sen,etten ottanut,kuin yhden kk injektion ja lopetin,koska aivot eivat olleet tottuneet odottamaan seuraavaa injektiota.Luin,että jos aivot luulevat saavansa seuraavan annoksen,niin dopamiini taso laskee,kompensoidakseen seuraavaa tulevaa annosta.Näin on ainakin alkoholin kanssa ja vaikka et ottaisi mitään,niin aivot silti luulevat,niin ja laskevat dopamiinia.En tiedä onko tästä ollut apua,aivojen huijaamisesta?Mutta tekniikkani on ollut myös levähtää vain rauhallisesti.Tämä lääke jota aluksi epäilin voikin olla monelle ulospääsy riippuvuudesta.Aine haluja ei ole ollut lopettamisen jälkeen ollenkaan juuri,käännän vain selkäni pieniltäkin ajatuksen välähdyksiltä.

Kiitos tilanteesi päivityksestä. Tuo on hyvä, että kun tulee himoja, niin käännät ne välittömästi ns. pois mielestä, onko sekin aivojen huijausta tavallaan… tai niiden ajatusten käännyttämistä ja kääntämistä itselle haitallisista ajatukista itselle hyödyllisiin ajatuksiin…