HEroiini??

Mikä on tilanne pollen suhteen pk seudulla ku tos joku aika sit kaikki hehkutti et nyt tulee ‘‘kulta aika’’ takas…
en oo ite huomannu et sitä pollee olis enempää ku nyt2 vuoden sisällä…joskus siihen törmää mut ei se kyl niin oo mitä puhuttiin uutisissaki sanottii et suomessa alkaa näkyä hepo katu kuvassa.

En asu stadissa, mut kyl se on lisääntyny ku tuntee ihmisiä :unamused: . En tiiä onks tää topic asiallinen :confused: . Mut ei kannata todellakaan hankkia pollekoukkua! Mun käsittääkseni ja omien kokemuksien perusteella sitä ei niinkään näy katukuvissa, vaan yksityisasunnoissa, jonne porukka on kokoontunut :confused:

Ihan kadulta sitä viimeks sain ostettua ja kylhä se tarjonta on lisääntyny huomattavasti.

Meinaat että menit jossain baarissa/kadulla/tai missä lie kysymään olisko poistaa konia?

Seurassani ollut hemmo meni, tunsi toki ennestään tyypin jolta kysyi. Tai subua se siltä kysy mut käviki ilmi että konia olis niin sitä sitte.

Veikkaan et tos uuden vuoden jälkeen sitä rupee liikkuun lisää katukuvas,kun viron subuhoito kielletään suomalaisilta…ite monta kuukautta sitten nähny viimeks ranskalaisia kasipalloja…en sit tiedä :unamused:

Voi vittujen kevät jos niitä kaseja taas ruvetaa rajottaa, iteki nyt vuosikausien jälkee oon vihdonki joutunu xonee vetään, taino joutunu ja joutunu, oliha mul texiäki, mut kuitenki ei siihe o enne tullu törmättyä missää. Fiksua kyl rajottaa texin saamista ku se o ainut syy miks koninkäyttö pysyy vähäsenä, mitä enempi texinsaamine hankaloituu sitä helpommi koni tekee paluuta.

Alkaa ikävä kyllä kohta näkymään. Tossa jotain tolppaa opium poppys tuotannon kasvusta Afganistanissa. Suomi on vielä kohtuullisen valloittamatonta ja neitseellistä markkina-aluetta herskalle eli eiköhän veli venakko tänne iske.

Ei kukaan tilanteesta perillä oleva ehdi raportoida hyvästä saatavuudesta tänne ku niillä on kiire vetää sitä herskaa suoneen.

Eka tulee subuja niin perhanasti ja sit lyödään hanat kii ja aletaan puskeen konia tänne… Huhhuh, mitähä siitäki tulee :confused: Porukka ku on subukitkuissa niin tuskin on hirvee kynnys lähtä kokeileen herskaa ja kohta se onkin menoa… Ei hyvältä näytä…

Ehkä tää onkin vaan hyvä juttu, saadaan esimerkki päihdepolitiikan epäonnistumisesta. Ehkä he alkavat sitten lopultakin jotakin tekemään.

Niin, tai sitten ei.

Ai miksi ei? Saapahan siitä esimerkin sitten, että miten käy kun kaikki kielletään. Pari uhrausta nyt ei haittaa hyvän asian puolesta.

Päihdepolitiikan epäkohdat ovat loppujen lopuksi suurissa osin erittäin yksinkertainen juttu, eli aivan liian monimutkainen kuitenkaan ymmärrettäväksi. Kun poliittinen linja on perseennuolentaa (eli käytännössä nollatoleranssi järjen käytölle), saa tapahtua aika mielenkiintoisia asioita että turvaudutaan asiaa ajattelemaan järkevästi.

Me elämme huumepolitiikan kivikautta, ja tulta ei ole vielä keksitty.

No ois hyvä JOS ne tajuaisivat epäonnistumisensa, mut vähä epäilyttää :confused: … Melko surkeella mallilla asiat…

Toi nyt ei kyl pidä paikkaansa. Tai sanotaanko ettei saa yleistää, koska tiedän useampiakin tyyppejä jotka istuu tietokoneella vaikka konia kiskoovatkin.

Sanja :unamused:

Jep, kylmä aion raportoida fiilikset ylihuomisesta alkaen ku texin vaikutus hiipuu ja alan vetää konia :sunglasses:

Älä ees kerro, muuten tulee itelle niin himotus ja kadehdinta ja kaikki… Abuaa.

Itsekkin miettiny/pelänny sitä et koht käy niin et subuja ei saa mistään ja notkua ruvetaan puskemaan takas. Vittu ku sitä paskaa en kyl rupee enää vetää mut pelottava ajatus jos joutuu subun seinään lopettaa vuosien jälkeen. Pitäis nyt jo varautuu ku sais vaan itteään niskast kiinni ja vaihdettuu “lääkityksen” lailliseen…

Mita niitten paattajien pitas tajuta? Diamorfiinia ampulleina reseptilla kaikille joilla on kiinnostusta aiheeseen? Vai enemman metadonia subun tilalle. Siihen Herssi johtaa korkeintaan, ei juuri parempaan tavaraan, ja metadoni on pahin kaikista. Paattajilla ei tunnu olevan kovinkaan monessa maassa edes edellytyksia (tai edes halua)tajuta, mika toimii ja mika ei.