Härkää sarvista NYT.

Heippa. Olen aikaisemminkin kirjoitellut tänne, ainakin kaksi omaa ketjuakin on ollut.
Nyt kuitenkin uusi ketju, kun on taas niin nähty nämä kasinot…
Hieman tietoa minusta. Mies ja ihan justiinsa täytän 26v, parisuhteessa, töissä. Velat päästetty ulosottoon puolivuotta sitten ja niitsähän kertyi huima potti n. 43000euroa ja pankkiin on vielä 8000e lainaa… Olin melkein puolivuotta pelaamatta kun oli nettipankin salasanat ja avainlukulista puolison takan, en siis voinut yksinkertaisesti pelata, kunnes kerran jostain syystä vaadin saada tunnukset ja avainlukulista itselleni ja kaikkihan tietää miten siinä hommassa kävi. Pelasin ja pelasin ja pelasin. Ja nyt on ollut kuukausi silleen että tilit on pelattu sitä mukaa kun ne on tullut ja kaikki maksut on jäänyt hoitamatta paitsi uo ja pankinlaina. Nyt viimeksi perjantaina tuli tili ja lauantai aamuun mennessä se oli pelattu… Ei saatana mitään järkeä. Nyt siis pers auki ja töihin pitäisi lähteä. Taas. Paljon on velkaa maksettavana mutta onneksi on töitä. Jotenkin vaan ei välillä jaksais koko elämää kun aina sama paska toistuu, mutta minä kyllä jaksan ja aloitan tämän prosessin alusta nyt kun sopivasti täytän vuosia. Pelit on vittu nyt niin nähty ja koettu.

Uni ei meinaa tulla ja päätin taas muistuttaa itseä nuista sloteista, leikkirahalla pelasin “lempipelejä” ja hyi helvetti mihin sitä on työntänyt kivitalon verran rahaa :open_mouth:
Onkos kokemuksia naltreksonista kellään peliriippuvuuden hillitsemisessä? Sain A klinikalta reseptin viinan takia ja käsittääkseni vois auttaa myös tähän ongelmaan. En tosin ole vieläkään hakenut lääkkeitä, alitajunta varmaan yrittää vitkutella lääkkeen aloittamista että voisin ryypätä ja pelata… Voxra kokeiltu jo pari vuotta sitten mutta ei toiminut, silläkin yritin viinan kanssa saaha päätä enemmän sekaisin. Vituttaa ja masentaa vielä tuo lauantai aamuyön kaljoissaan tilin pelaaminen ja siksi tässä kirjoittelen mitä nyt päähän sattuu tulemaan… Puoliso nukkuu vieressä ja toitotti viikonlopun mulle että ei hätää kyllä tästä taas selvitään, rahaahan se vain oli. Ilman tyttöystävää, liekkö olisin hengissäkään. Vanhemmat mulla tietää tästä velkahelvetistä, mutta sisarukset ei ja olen miettinyt uskaltaisko niille kertoa, pelkään että välit kärsii kun oon heidän silmissään varmasti jo juoppo jota he häpeävät hieman. Nyt tuli pääkin niin saatana kipeäksi että pitää yrittää nukkua, kello soi 06.00. Hyvää yötä.

Noniin työviikko jo puolessa ja morkkis alkaa pikkuhiljaa lähteä mielestä, sain vähän myytyä turhaa romua josta sain elämiseen vähän rahaa. Neljäs pelitön päivä.

Sulla on kyl pitkä aika ollut 6kk pelaamatta ja nuo verkkopankkitunnukset on kyllä riski aina ottaa takaisin. Toisaalta jossain vaiheessa pitää ottaa se askel itsensä hallitsemiseen. Nyt se epäonnistui, mutta uutta yritystä kehiin. Tässä on itsekin tovi jo hakattu päätä seinään ja nyt mennää taas 2,5kk kohdalla. Lääkkeistä en tiedä, olen hakenut vertaistukea ja nyt pelipoikki ohjelmassa tällä hetkellä. En tajunnut vuosia sitten hakea ulkopuolista apua, se on lähi vuosina ollut paras päätökseni. Tsemppiä pelaamattomuuden kanssa. :slight_smile: