Haen läheisten kokemuksia alkoholismista kurssitehtävälle

Hei.

Opiskelen Tampereen yliopistossa. Yhtä kurssia varten olen tekemässä esitelmää alkoholismista ja sen vaikutuksista lähipiiriin. Osana esitelmää kerään kokemuksia alkoholistien läheisiltä, eli heiltä joilla lähipiirissä on alkoholisti ja jonka toiminta on vaikuttanut omaan elämään. Kerään kokemuksia anonyymillä google forms lomakkeella, jonka linkitän tämän merkinnän loppuun.

Lomakkeella on viisi kysymystä ja voit vastata niin moneen kuin haluat. En kerää kenenkään nimiä, sähköpostiosoitteita tai muitakaan tunnistetietoja, joten en pysty yhdistämään vastauksianne kenenkään ihmiseen. Vastauksia kerään vielä viikon verran, jonka jälkeen deaktivoin lomakkeen. Kun esitys on pidetty, poistan myös koko lomakkeen joten vastauksenne ei jää mihinkään rekisteriin roikkumaan.

[Poistettu kyselylinkki. Kaikesta Päihdelinkin keskustelualueella tehtävästä tutkimuksesta tarvitaan tutkimuslupa, myös tutkittavien rekrytoimiseen Päihdelinkin keskustelualueelta. Tutkimusluvasta lisätietoja täällä: paihdelinkki.fi/fi/info/tietoa- … mittajille -Päihdelinkin moderaattori]