Fuengirola

Onpa hienoa huomata, että myös ulkosuomakaiset on huomioitu alkoholisminhoidossa.

avominne.fi/avominewww/tekst … avi_id=245

Fuengirola, paikka auringossa

Avominne on alkanut kartoittamaan hoitotoiminnan aloittamista Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla. Hoito on tarkoitettu Aurinkorannikolla asuvien suomalaisten lisäksi kaikille niille, jotka haluavat käydä hoitonsa paikassa, missä aurinkoisia päiviä riittää. Kotisuomalaisetkin voivat ilmoittautua, jos vain pääsee irroittautumaan neljäksi viikoksi Fuengirolaan. Hoitojakso kestää 4 viikkoa ja se toteutetaan iltaisin 4 kertaa viikossa, 3-4 tuntia/ ilta (yht. n. 55-60h). Hoitojakson aikana voit työskennellä päivisin, jos tarve sitä vaatii.

Jos olet kiinnostunut Fuengirolan hoidosta niin ota yhteyttä Mika Arramieheen +358 44 256 3400. Ensimmäinen ryhmä alkaa keväällä 2012, ryhmäkokona 4-6 henkilöä. Katso kotisivuiltamme infoluennot ja tule kuuntelemaan millainen sairaus alkoholismi on ja miten se vaikuttaa läheisiin. Luentoja myös Fuengirolassa…

Iltapäivälehdissä pitävät kalliita ilmoituksia päihdeongelmiin, ihmissuhdeongelmiin, rahaongelmiin apua antavista puhelinpalveluista. Tässäpä heille vinkki, täällä on ilmaista mainostilaa ja menee suoraan kohderyhmälle.

Hyvä mainos hesarissa!

webalcoholic.com/phpBB2/view … =16&t=3884 :wink: :wink: :wink: