Foorumin nykyinen tilanne

Helou kaikille! :smiley:

Tuli tässä mieleen sellainen asia, että missä porukka on täältä saunan foorumilta?

Nykyisin mitä olen seurannut, niin tuntuu olevan aika autiota. Eli harvinaisen hiljaiselta ja kuolleelta keskustelu paikalta tämä tuntuu. Tälläinen fiilis vaan tällä hetkellä.

Toivoisin jengin ilmoittelevan tähän topiciin mikä meininki ja mitä kuuluu!?

Heliolle, eli minulle kuuluu ihan hyvää. Kuivilla kaikesta, paitsi vielä loppu rutistus, niin olen voittanut buprenorfiinin. Noin 3 vuotta päivittäin mennyt kipuun ja useita lopetuksia ollut ja välillä päässyt irti, mutta sitten tullut tyhmänä aloitettua uudestaan ja kivut loppunut, mutta vaikea fyysinen/henkinen riippuvuus jäänyt. Vihdoin ja viimein olen saanut kuitenkin asian melkein kuntoon.

Perhe-elämää vietän ja duunia keikka töinä teen. Kärsin jonkin asteisesta GAD häiriöstä, mutta osaan hallita aika hyvin kyllä sitä ja pahimmat ahdistus tilat korjailen bentsoilla.

Bodailen ja urheilen joka päivä jotain. Harrastan meditaatiota ja joogaa. Teen laajasti monenlaista konemusiikkia ohjelmilla. Tutkin psykedeelisiä substansseja. Tykkään käydä klubeilla ja reiveissä. Rakastan trancea. Teen asioita joilla saan hyvän fiiliksen ja endorfiinia pitää saada joka päivä. Seksi on kivaa ja ihanaa elämän suolaa. Naiset ovat ihania. Psykologia ja filosofia sekä avaruus & maailmankaikkeus kiinnostavat ja tekevät elämästä mielenkiintoista.

Pukeudun tyylikkäästi ja käytän kalliita, mutta laadukkaita parfyymeja.

Anyway mitäs sulle kuuluu? Everybody!

Hei vaan. Allekirjoittanut ei oikein jaksa raskaassa neuroleptilääkityksessä seurata juttua. (Serenase 6mg + Abilify 25 mg) Plus tuo iänikuinen mekastava trolli; hajottaa päätä vaan. :unamused:

Sairastuin alkuvuodesta taas psykoosiin isovanhempani mentyä loppuvuodesta 2018. Jouduin pakkohoitoon, josta pääsin toukokuussa ja kolme viikkoa ehdin olla kotona, kunnes mut suostuteltiin takaisin sairaalaan vapaaehtoisena. Koitin tappaa kuitenkin itseni Azonalla taannoin, joten pakkohoitoa napsahti taas.

Minä en ole kuivilla ja sairaalassakin olen salaa doupannut. :confused: Essot ja LSD on vaan liian mukavaa kamaa. Trance ja tekno tosiaan on kivoja siinä sivussa. :smiley:

Minäkin olen tilaillut merkkikamaa tänne sairaalaan, Ralph Laurenin oloasun ja syyskengät. Chanelin Chance eau Tendre-parfyymi on loppumaisillaan, mutta no, syksyn tullen siirryn muutenkin Pradaan.

Tuo on aivan selvä viittaus minun persoonaa kohtaan. Mutta kuka on seissyt rinnallasi kaikki nämä vuodet jos en minä? Älä matki Winstonin lähestymistapaa.

Minä olen aina yrittänyt auttaa sinua, mutta jos vetelet happoa lomilla et voi myöskään odottaa että aivosi parantuisi ja ääniharhat loppuisivat.

[Poistettu asiatonta - Päihdelinkin moderaattori]

OIen aina sanonut että pysytelkää hyvät ihmiset oppareissa ja bentsoissa. Tämä uusi trance/dance/flow festival meininki ja hipsteri meno ei ole mun juttu. Ja elektro musa on myös paskaa…IMO.

[Poistettu asiatonta - Päihdelinkin moderaattori]

Ei psykoottinen-masennus parannu sillä että vedetään stimulanttia ja psykedeeliä laitoksen käymälässä. Ja sitten vedetään Azona överit koska elämä on niin vittumaista.

Tota nyt täytyy todeta, että oma mielenterveyteni hyvä tila on enimmäkseen varmasti psykedeelien, kuten DMT ja LSD kaltaisten substanssien ansioita. Psykedeeli terapia on tätä päivää ja todettu erittäin toimivaksi hoitomuodoksi. Pitää vaan tietää mitä tekee ja miksi.

Toisekseen trance musiikkia olen tehnyt 20 vuotta ja se on myös elämäni suola ollut aina. Eikä siihen liity huumeet millään tavalla, paitsi Psykedeeli tosin ovat varmasti auttaneet visioita.

Ja nämä ovat minun mielipiteeni asioihin, enkä myöskään ole hippi :laughing:

Mietin että voisikohan “psykedeeli terapiaan” liitää myös muutama voltti klassista sähköhoitoa?

Juuri bentsoista ja oppareista ihmisten juuri kannattaisi pysyä poissa. Ne kun pitää ihmistä semi turrutettuina, eikä onnistu kohtaamaan sitä jotain asiaa mikä juuri pitäisi kohdata.

Konemusiikki skene on ihan muuta kuin hipsteröintiä. Toki jokaiseen skeneen voi lokeroida hipsteröinnin, mutta mitäköhän se hyödyttää?

Toki mielipiteitä voi olla ja näkemyksiä.

Et taida juuri tietää psykedeeli terapiasta? Mm. Saksassa on laillistettu tämä hoitomuoto tehokkain tuloksin. Monien kohdalla yksi käynti kerta LSD tai psilosybiini terapiassa on arvioitu tieteellisesti vastaavan n. kolmen vuoden masennuslääke rallia. Tietenkin se on yksilöllistä, mutta näin se lääketiede vaan kehittyy.

En. Olen ehkä liian vanha sellaiseen mutta ennen ikäviä happotrippejä katkaistiin larkulla eli samantapaisella lääkityksellä mitä Nnaana parhaillaan syö.

Aito konemusiikki meininki on enemmän itä-Helsinkiläistä ja Tampereen Hervanta gansta tyyliä? Tuliko käytyä Block-festareilla mansessa?

Tämä on sitä hyvää vanhaa konemusaa:

Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message (Official Video)

youtube.com/watch?v=PobrSpMwKk4

Public Enemy - 911 is a Joke (1990)

youtube.com/watch?v=CPNK0VspQ0M

Ice T - 99 Problems

youtube.com/watch?v=bicN4ryVQSI

JAY-Z - 99 Problems

youtube.com/watch?v=6uikJTnmtgw

Kiva kuulla susta, että hengissä kuitenkin olet ja en tiedä mikä tilanne nyt tarkalleen on, mutta kyllä asiat lopulta järjestyy, vaikka tietyt hetket ja ajanjaksot koettelevatkin kovasti. Itse yritän pitää mieleäni kasassa omilla meditaatioiilla ym urheilullq, kun vaan saa edes hetken kipinän sille asialle minkä tietää itselleen hyväksi.

Tykkään susta jotenkin niin paljon, että hymyilyttää. Toi vaan kuulosti niin romanttiselta, että syksyn tulle siirryt pradaan :sunglasses: Itse siirryn taas Versacesta, Tom Ford black orchid eau de parfym tuotteeseen. 100ml maksaa melkein 200e. On todella kallista, mutta aah kuinka hyvältä tuntuu tuoksua niin hyvälle. :wink:

Ei kannata välittää trolleista. En vaan oikein ymmärrä kuka tämä Matilda nyt sitten on.

Tampereen Hervantaa en tunne, tosin olen kuullut siitä tarinoita. Meidän ug bileet hylätyissä tehtaissa on sitä aitoa rakkautta, kun happotechno soi laittomasti ja lopulta poliisien tullen juostaan karkuun euforisessa tilassa, joka on saatu soundilla luontaisesti aikaan endforfiineja tuottamalla.