Foorumi-peli vol2

Meillä on saunassa sellanen peli, josta tykkään hirmusti, ja ajattelin et oiskohan täälläkin halukkaita pelaajia. Säännöt ovat kovin yksinkertaiset: jatka kuvaketjua sellaisella kuvalla, jolla on jonkinlainen yhteys edelliseen kuvaan. Yhteys voi olla väri, kompositio, aihe… Ihan mitä vaan, mitä mielikuvia edellinen kuva sussa herättää.

Mä aloitan tällasella kuvalla.

Moi
En osaa liittää tänne kuvia
ohessa linkki
mankeli.com/huumorikuvat/118/
T.T

  1. Klikkaa valitsemasi kuvan päällä hiiren oikeaa, valitse tallenna kuva nimellä ja tallenna vaikka työpöydällesi.

  2. Mene esim. imageshack.us/, luo oma käyttäjätili ja lataa kuva sinne. (PHOTOBUCKETISSA: Upload now tms. :arrow_right: select photos and images :arrow_right: etsi kuva koneeltasi ja avaa kuvasi.
    IMAGESHACKISSA: Media upload :arrow_right: Browse etsi ja avaa kuvasi)

  3. Kun olet saanu kuvan ladattua, kopioi direct link . Photobucketissa avautuu kun viet kursorin kuvan päälle, imageshakissa valitset eka kuvan viereisistä palluroista share it, ja sieltä direct link

  4. Tuut foorumille, klikkaat tosta vastauslaatikon yläpuolella olevista palikoista tosta [Img], ja laitat siihen sen kuvan osoitteen. (Ctrl+V / paste)

  5. Lähetä, ja kuva näkyy foorumilla! (Paitsi jos se on liian iso, jolloin sun pitää mennä eka pienentää se. Onnistuu ainakin photobucketissa ihan helposti.

Ei oo vaikee homma (koska minäkin osaan, vaikka en tajuu koneista mitään). Mulla on vaan vaikee selitystapa. Ne kuvien osoitteet voi tietty kopioida tänne suoraan sieltä mistä sen kuvan löysit, ilman siis tota erilliselle serverille lataamis-hommaa. Ite vaan tykkään et ne on tallessa siellä omalla tilillä, omissa kansioissaan. Plus et se kuulema netiketin mukaista ladata ne ensin sinne serverille…?

Noni täs seuraava.

Moi
Jossain foorumeissa pysty liittään kuvan ilman sen suurempia “konstailua”, kokeilen joskus, jatkan linkkilinjalla toistaiseksi :slight_smile:
mankeli.com/huumorikuvat/128/
T.T

Hei, sen kuvan saa ihan näin helposti: :smiley:
Siis kuvan url-osote tuohon väliin, ja senhän saa kuvasta hiiren oikeanpuoleisella näppäimellä kohdasta Ominaisuudet tai Properties. Onnistuu jopa minulta, amikselta.

Jatkuu:

Moi
Onnistuihan toi, Ei kyllä liity aiheeseen kuin värillä, mutta en malttanut olla laittamatta :smiley:
T.T

^ :laughing:

Nimeltään Kaljupääkotka

Owned!

Kiitos 2006!


Heh… En parempaakaan keksinyt, mutta ätytyy pitää peli käynnissä. :slight_smile: