Filtterit

Saako helsingin YA:sta Sterifilttejä tai muunmerkkisiä filttereitä, IV-käyttöä varten tehtyjä filzuja?

Hesasta ainakin vinkistä saa ostaa 10 vai 15 sentin kpl hintaan. Meillä ei ole sitä mahdollisuutta, koska ne eivät menneet kaupaksi. Meillä ei ole edes YA:a ja en oo kyllä koskaan apteekista kysynyt onko niillä erikois-filsoja, koska eivät kuulu itsetuhopakkaukseen. Joku stadilainen varmaa osaa kertoa tarkemmin… Entäs YA:n netti-sivut?

“Paketti dormareita ja neuloja, kiitos.” :smiley:

Joo tiedän sterifilttien hinnan kun niitä ostelen, mutta vihaan vinkissä käyntiä… diakonissalaitoksen liikkuvasta autosta haen aina vermeeni(eivät myy sterifilttejä). Mutta olen ottanut tavaks ostaa aina 100kpl tai enemmän sterfilzuja kerralla, niin ei tarvi rampata.

Keväällä tarvin ruiskua ja apteekkiin ja sanoin et nyt tarvin ison, 1.3dl oli isoin. Öljyä sillä lutrasin mutta olishan sillä saamut tymäkät paukut, eivät kysyneet mihin tarvin ja ja halpaa oli kuin makkara.

No kaipais kans keskustelua filttereistä ja niiden tasoista tuolla aivolohkoissa. oisko Aiheen poikaa? Eiks viikinkylotossa muuten olis 11.5miljuunaa jaossa ylihuomenna? Mikä laittaa lottoon, mikä vetään? Mentaalista, ymmärrän kyl Magus tilantees, etten mitenkään sitä vähättele. En oo unohtanu tavuakaan. :wink:

Vittu ku pääsiski taas ilmaseks pakulla sinne niin ois kiva vaik imasta ölpöt ja rupakoida. :slight_smile:

Ops, unohdin etten muistakaan kaikkee. Tänks, kyl tää pääkoppa vie kasassa pysyy. Taitaa joku filtteri olla vaan epäkunnossa. Muuten toimii. Krapulat tulee ihan normaalisti ym. Öäh…